Tekrara gerek yok başlık ve içeriği düzenlemem yeterli.şimdide tekrardan 65 oldun konusu aç bari
Tekrara gerek yok başlık ve içeriği düzenlemem yeterli.şimdide tekrardan 65 oldun konusu aç bari
ikinci kez diyor konuda.ssTekrara gerek yok başlık ve içeriği düzenlemem yeterli.
ana sayfada çıkıyor .ss çok cahilsin.ssEngelliyse nasıl görüyorsun
Sen her yazılanı ana sayfadan mı takip ediyorsunana sayfada çıkıyor .ss çok cahilsin.ss
son konular ve son mesaj yazan çıkıyor ya top 15 diye .ss neyse teşekkür et bnm yerimeSen her yazılanı ana sayfadan mı takip ediyorsun
Emre'ye söyle herkesin mesajını beğenmiş,benimkini beğenmemiş.Engelliyse nasıl görüyorsun
Engelliymişsiniz.Emre'ye söyle herkesin mesajını beğenmiş,benimkini beğenmemiş.
Tebrik ettiğini nereden biliyorsun belki küfür ediyorson konular ve son mesaj yazan çıkıyor ya top 15 diye .ss neyse teşekkür et bnm yerime
yo kartık 😱Engelliymişsiniz.
Tebrik ettiğini nereden biliyorsun belki küfür ediyor
seni yok etmeli artıkYine aynı mesajlar silin şunu ya
Ben sıramı savdım sen düşün kapuska Konu içeriğine yeni bir şey ekledim.seni yok etmeli artık
O'mu şikayet etmiş, niye engellenmişiz?Engelliymişsiniz.
Tebrik ettiğini nereden biliyorsun belki küfür ediyor
ilk kere ne lo resmen türkçeye tecavüz ettinBen sıramı savdım sen düşün kapuska Konu içeriğine yeni bir şey ekledim.
Son eklemeye de dikkatilk kere ne lo resmen türkçeye tecavüz ettin
ben bişi yapmadım valla darksaalın oyunları bunlar hep her konuda bizim tartışma mesajalrını silmekten yoruldu adam engelletmiştir
çerez.ss
Tamam söyleyeyim darksaal sizi engellemiş çok tartışıyorsunuz diye @sürgünümben bişi yapmadım valla darksaalın oyunları bunlar hep her konuda bizim tartışma mesajalrını silmekten yoruldu adam engelletmiştir
çerez.ss