Konu uplatmaktan başka bişey değil yaa luzum görmuyorum artık![]()
görüldüğü gibi karadayı türkiyenin doğusunda hiçbir yerde izlenmiyor üstüne balkanlarda da izlenmiyor bir de arabik reyting bulayım da diziyi toptan yo kedeyim@Forumdash ne foyası diyo![]()
Konu uplatmaktan başka bişey değil yaa luzum görmuyorum artık![]()
görüldüğü gibi karadayı türkiyenin doğusunda hiçbir yerde izlenmiyor üstüne balkanlarda da izlenmiyor bir de arabik reyting bulayım da diziyi toptan yo kedeyim@Forumdash ne foyası diyo![]()
Evet Karadayı gibi bir efsaneyi küçük düşürmek için açılmış bir konu yorum yapmaya gerek yokKonu uplatmaktan başka bişey değil yaa luzum görmuyorum artık![]()
türkiyede başarılı ancak abartılacak bir başarısı yok görüldüğü gibiYabancılar ne kadar izlemiş önemli mi bu kadar? Şahsen ben hiç takmıyorum.
Amerika'da reyting rekortmeni diziler burada aynı sükseyi yapıyor mu? Hayır. Ama bu durum o dizilerin başarısız ya da kalitesiz olduğunu mu gösterir? Hayır.
Karadayı konu itibariyle zaten o bölgelere hitap etmez, Türkiye TNS sisteminde bile 10+ alabilen bir dizi Karadayı, Türkiye'de başarılı mı? Başarılı.. Gerisi önemli değil.![]()
@mrt-06 'yi anlayamamişssintürkiyede başarılı ancak abartılacak bir başarısı yok görüldüğü gibi![]()
onlar cnbc de yayınlanıyor kanal d ya da atv de değil
Büyük kanallarda yayınladı ABD dizilerini yine ilgi görmedi.onlar cnbc de yayınlanıyor kanal d ya da atv de değilkaradayı büyük kanalalrda yayınlanıyor hele ki paylaştığım pakistanda en büyük kanalda yayınlanıyor
![]()
G.o.T'ta star'da yayınlandı Hatta Dallas yeni serisiyle ilkkez star'da yayınlandıonlar cnbc de yayınlanıyor kanal d ya da atv de değilkaradayı büyük kanalalrda yayınlanıyor hele ki paylaştığım pakistanda en büyük kanalda yayınlanıyor
![]()
got 12 fen sonra yarısı kesilerek yasyınlanmıştırG.o.T'ta star'da yayınlandı Hatta Dallas yeni serisiyle ilkkez star'da yayınlandı![]()
abd dizileri bize zıt bize uygun olanalrı zaten hemen uyarlıyoruzBüyük kanallarda yayınladı ABD dizilerini yine ilgi görmedi.(Star TV geçen yıl, Show TV 2010'da ATV'de geçen yıl yayınlamıştı ama ilgi görmedi.)
Bak bak bak Dallas'a yorum atamamişgot 12 fen sonra yarısı kesilerek yasyınlanmıştırayrıca zmaanında prison break 2.5-3 reyting alıyordu o ağır drama ortamında
fox un çarşambaya koyduğu lost şu anki not defterinden çok da kötü değildi
karadayı ile got da bir dğeil got bize tamamen uzak bir yapım karadayı öyle değilen basitinden aynı dönemde geçen öbgz nin başarısı ortada
abd dizileri bize zıt bize uygun olanalrı zaten hemen uyarlıyoruzthe o.c.-medcezir; gossip girl- küçük sırlar vb. onalr da ergen desteği ile ayakta
ancak karadayı yayınlandığı bölgeye çok da zıt değil
valla bizdekiler , türk dizilerinin yurtdışında olduğu gibi 20-23 arasında yayınlanmıyor genelde + olarak hatırla sevgiliyi açıkla o vakit elin arabı,hırvatı,pakistanlısı niye türkiyenin siyasi tarihini izlesin sırf beren var diye açıklanamaz herhaldeBak bak bak Dallas'a yorum atamamişDallas en uygun yayınlanıyrdu.22'de cmts günleriydi. Neyse daha hit yapma ben kaçtim
![]()
Medcezir'in tutmasında şu an senaryonun hiçbir etkisi kalmadı, çünkü çok boş bir dizi haline geldi ve hep aynı şeyler. Şu an hala izleyen kesim varsa oyuncular arasındaki uyumu sevdikleri ve beğendikleri içindir.Karadayının zaten yurtdışı başarısının kötü olduğunu biliyorduk ama bu kadarda fiyasko olduğunu bilmiyorduk.
Ay yapım'ın düşüşü cidden gözle görülür şekilde. Nerde aşkı memnu , yaprak dökümü ağırlığı, başarısı nerde medcezir, karadayı.. Farklı bi tarza bürünüp fatklı işler koymak istiyorsa bunu o tarzlara yatkın senaristlerle yapması lazım. Elindekilerle diretmenin anlamı yok.
@dizi kolik bu arada fazla abarttın. Ece melek için uyarlamayı bile yapamıyolar diyosun da şu sna kadar efsane olmuş uyarlamaları hep bunlar yaptı. Bi kss yı beceremediler diye bunu genele mal etmek doğru değil. Ne kadar medceziri beyenmesekte yine türkiyede yabancı uyarlamayı bile tutturdular üstelik 7-9 reytingle. Bunlarıda görelim lütfen.
@xemrexxx bu arada emeğine sağlık.![]()