evet ağır totallerden sorulur haklısınDe get melun kaliteden ne anlarsınız siz kalite bizden sorulur
evet ağır totallerden sorulur haklısınDe get melun kaliteden ne anlarsınız siz kalite bizden sorulur
Ağır total 😱evet ağır totallerden sorulur haklısın
okuman yazman var dimi??? Tabloya iyi bak Thur-Sun yazmişlar. Bi zahmet Thursday-Sunday oldugunu çıkar kafandan Bunlar mı beni çürütüyor @sokak sanati Adam gün araliğini tek gün diyorarkadaşım bu tabo perşemb gününün tabosu tek gün my nin her perşembe reytingi yayınlanıyor
Az çok tanıyoruz birbirimizi kandırmayalım
Etkimi
o tanıtım bir kere melun her dizi çin yayınalndıüğı gün ve saat yazıyor my nin sadece perşembe reytingleri açıklanıyor bilmeden konuşma çokcahilsin keşke ölsen .ssokuman yazman var dimi??? Tabloya iyi bak Thur-Sun yazmişlar. Bi zahmet Thursday-Sunday oldugunu çıkar kafandan Bunlar mı beni çürütüyor @sokak sanati Adam gün araliğini tek gün diyor
look at the karadayı's ratingsAğır total 😱
sen x-emre-x-x-x in izinden git Bana da takıl demiyorum ama neyse yaaaYoo kandırmıyorum çok açık bir gerçek bu.Zaten anca Atv'de izlenirdi bu tarz diziler.Layığını bulmuş.
sen x-emre-x-x-x in izinden git Bana da takıl demiyorum ama neyse yaaa
Ona takıla takıla böyle oldu mesajlarından belli olmuyormusen x-emre-x-x-x in izinden git Bana da takıl demiyorum ama neyse yaaa
Ben göremiyorum Perşembeye ait ablo diye Başlıkta belirtilir dimi .Aynı konuya yapiştirip sonra sildiğin resimdeki gibi belirtilirdio tanıtım bir kere melun her dizi çin yayınalndıüğı gün ve saat yazıyor my nin sadece perşembe reytingleri açıklanıyor bilmeden konuşma çokcahilsin keşke ölsen .ss
look at the karadayı's ratings
Çekememezliko tanıtım bir kere melun her dizi çin yayınalndıüğı gün ve saat yazıyor my nin sadece perşembe reytingleri açıklanıyor bilmeden konuşma çokcahilsin keşke ölsen .ss
look at the karadayı's ratings
Neyse tadımız bozulmasınÇok haklı ama şimdi buradaki konuda.Adam ne yapsın yada biz ne yapalım.
Tabi tabi sne öyle zannetYoo kandırmıyorum çok açık bir gerçek bu.Zaten anca Atv'de izlenirdi bu tarz diziler.Layığını bulmuş.
Melun anca bizim kullanabileceğimiz bir laftır ağır Karadayı fanına bu cümleyi yerleştirmiş ve Karadayı konusunda konuşturmuşsak.😎Fark-ı Muhteşem Yüzyıl yada Fark-ı Sümbül derim ben.
resim lo bu başlık haberde olurBen göremiyorum Perşembeye ait ablo diye Başlıkta belirtilir dimi .Aynı konuya yapiştirip sonra sildiğin resimdeki gibi belirtilirdi
Neyse tadımız bozulmasın
Tabi tabi sne öyle zannet
Ederini bul dedim amaGüzel oldu bitirmen sınava gidiyordum bende zaten.Ama Karadayı'yı bana yakıştırman hiç olmadı.
Güle güle gine beklerizGüzel oldu bitirmen sınava gidiyordum bende zaten.Ama Karadayı'yı bana yakıştırman hiç olmadı.
Neyse okula gidiyorum.