Ama bölümde de diğerleri gibi oraya buraya gideriz ev tutarız filan diye oArtie ağirlik vermemişlerdi😕oh olsun sanaşimdi gözikiyi mi ???
![]()
Birde Artie sanırım özürlülülerle ilgili bi okula mı gidecekti ne
Ama bölümde de diğerleri gibi oraya buraya gideriz ev tutarız filan diye oArtie ağirlik vermemişlerdi😕oh olsun sanaşimdi gözikiyi mi ???
![]()
yönetmen olmicekmiydiAma bölümde de diğerleri gibi oraya buraya gideriz ev tutarız filan diye oArtie ağirlik vermemişlerdi😕
Birde Artie sanırım özürlülülerle ilgili bi okula mı gidecekti neÖyle bi kaç bölüm vermişlerdi.
He işte öyle bişeyler vardı da Glee'deki arkadaşlariyla ev tutmayacaktı, tek Artie var diye sahneler çekilmez heraldeyönetmen olmicekmiydionunla ilgili bişiler kkazanmıştı
eski kadro daha iyi böyle devam etsinHe işte öyle bişeyler vardı da Glee'deki arkadaşlariyla ev tutmayacaktı, tek Artie var diye sahneler çekilmez heraldeSon sezon kaç bölüm olacak? NY'ye haftaya mı gidecekler😕 Glee'de kapandı
Reytinglerde dip
![]()
Seneye 13 bölüm yaparlarsa şaşmam 😱eski kadro daha iyi böyle devam etsinbu sezon 22 bölümden 20 ye düşmüş
![]()
dizi bu bölüm eski kadroya döndü ve tamamen new york gösterildi bakalım belki böylece artarDizinin reytingleri çok kötü gidiyor. Fox çok erkenden yenilediğine pişman olmuştur herhalde, eğer bölüm sayısı sözleşmede yoksa 13'ü geçmez herhalde.![]()
aaa ben niye evde kalıyorum beee manyağa bak koparırım vlla dilini çok uzadı yine
yüce diva mercedes bakireymiş 😱 @Forumdash
kız @Çiğdem- bak o zenci kız bile beyaz çikolata denen sarışın çocuğu bulmuş @destere de jenifer lopezi ikna edebilir bu durumda bencetabi sen yine evde kalırsın orası ayrı
![]()
ayol sen kalmıcan dakim kalacak koca totolu destere mi kalacakaaa ben niye evde kalıyorum beee manyağa bak koparırım vlla dilini çok uzadı yine![]()
ohaaaaaa nasıl şeyler izliyorsunuz siz yaaa yuhhh 😱😱😱ayol sen kalmıcan dakim kalacak koca totolu destere mi kalacakneyse destere sevgilisine böyle bir teklif yapacakmış izle de öğren destere parlakları nasıl kandırıyor
çocuk çocuğa çok güzel evlenme teklif ediyor işteohaaaaaa nasıl şeyler izliyorsunuz siz yaaa yuhhh 😱😱😱
kadın erkek ilişkisi bile bunlar kadar iyi değildir kesinlikle![]()
aaaaa çoğu kadın bukadar etkileyici bir evlilik teklifi almamıştır 🙂🙂çocuk çocuğa çok güzel evlenme teklif ediyor işteederken de hayatlarında yer alan herkes sahne alıyor
mavi ceketli olan dizinin en sevilen karakteri zaten birnevi senin jensenın glee şubesi
![]()
ayol evlenenlere soraaaaa çoğu kadın bukadar etkileyici bir evlilik teklifi almamıştır 🙂🙂
ayrıca erkek erkekle nasıl evleniyor yaaa olurmu öyle şey dizide bile olsa imkansız 🙂🙂
kıskandım vlla bunları benayol evlenenlere sorbak bu da tanışma anları
senarist nasıl hayal ediyorsa her an romantizm çıkıyor bunlardan
bak burada da sarı çıyan ikisinin arasına girmeye çalışıyorkıskandım vlla bunları bensenin mavi ceketli dediğin çocuğu bayan olarak algılıyorum çünkü cilve yapabiliyor diğer olan erkek zaten etkileyen taraf
![]()
hahah senaristte destere![]()
bu nasıl bir dizi böyle yaa töbe töbeee türü ne bunun yanı sadece escinlliğe oran bir dizimi ayrıca sen bu diiyi ne amaçla takip ediyorsun bakıyımbak burada da sarı çıyan ikisinin arasına girmeye çalışıyor