FOX Glee - Dizi Yorumları

oh olsun sana :F şimdi gözikiyi mi ???
10009291_10152322319617044_1012250507_n.png
Ama bölümde de diğerleri gibi oraya buraya gideriz ev tutarız filan diye oArtie ağirlik vermemişlerdi😕

Birde Artie sanırım özürlülülerle ilgili bi okula mı gidecekti ne(b) Öyle bi kaç bölüm vermişlerdi.

yönetmen olmicekmiydi (b) onunla ilgili bişiler kkazanmıştı
He işte öyle bişeyler vardı da Glee'deki arkadaşlariyla ev tutmayacaktı, tek Artie var diye sahneler çekilmez heralde(b) Son sezon kaç bölüm olacak? NY'ye haftaya mı gidecekler😕 Glee'de kapandı(b) Reytinglerde dip :T

He işte öyle bişeyler vardı da Glee'deki arkadaşlariyla ev tutmayacaktı, tek Artie var diye sahneler çekilmez heralde(b) Son sezon kaç bölüm olacak? NY'ye haftaya mı gidecekler😕 Glee'de kapandı(b) Reytinglerde dip :T
eski kadro daha iyi böyle devam etsin :) bu sezon 22 bölümden 20 ye düşmüş :(

Dizinin reytingleri çok kötü gidiyor. Fox çok erkenden yenilediğine pişman olmuştur herhalde, eğer bölüm sayısı sözleşmede yoksa 13'ü geçmez herhalde. :)

5x14 ü sonunda altyazılı izleyebildim:)

şarkılar vasattı bu bölüm:)
diva döndü sonunda mercedes-blaine-sam; rachel-kurt-artie diye ayrılacaklar büyük ihtimal
artie nin sesi bence en iyisi daha çok ön plana çıkmalı:X
sam sonunda saçını kestirdi artık samgelina jolie demezler:F
starchild kurt e asılacak diyorduk şimdi blaine de olabilir zaten blaine gönüllüdür:F

Dizinin reytingleri çok kötü gidiyor. Fox çok erkenden yenilediğine pişman olmuştur herhalde, eğer bölüm sayısı sözleşmede yoksa 13'ü geçmez herhalde. :)
dizi bu bölüm eski kadroya döndü ve tamamen new york gösterildi bakalım belki böylece artar:)

Ohh God This is Glee :oley:

Eski kadro geri dönünce daha seyirlik oldu. Şarkılar çok kötüydü gerçekten Sam saçı kesince bayaa iyi oldu:X Sam'i gay mi yapacak bu R.Murphy 😕 Çocuga bi sevgili yapamadı :X

Mercedes diziye acayip renk katıyor eskiye özlem az da olsa azalıyor. Biraz daha eskilerden kimseler gelmeli. 15'in alt yazısı cıksın artık. Diadem'e iyice gıcık oldum :bağır:

5x15 i izledim @Forumdash

best daddy burt ı görmek iyi oldu :F özellikle nyada'da kurt şarkı söylerken çok iyiydi burt :F

ryan yine kendi tercihlerine dönmüş gibi bakalım nasıl etki edecek bu duruma:)
mercedes ve vokallerinin sevgili konuşması çok saçmaydı 2014 teyiz ama 1970lerde kalmış sorunu konuştular gibi :X

haftaya tina,mister shue ve sue da olacak kaçmaz o bölüm :oley:

yüce diva mercedes bakireymiş 😱 @Forumdash

kız @Çiğdem- bak o zenci kız bile beyaz çikolata denen sarışın çocuğu bulmuş @destere de jenifer lopezi ikna edebilir bu durumda bence :F tabi sen yine evde kalırsın orası ayrı:A

ayol sen kalmıcan dakim kalacak koca totolu destere mi kalacak :F neyse destere sevgilisine böyle bir teklif yapacakmış izle de öğren destere parlakları nasıl kandırıyor :F
ohaaaaaa nasıl şeyler izliyorsunuz siz yaaa yuhhh 😱😱😱

kadın erkek ilişkisi bile bunlar kadar iyi değildir kesinlikle :kiki::kiki:

ohaaaaaa nasıl şeyler izliyorsunuz siz yaaa yuhhh 😱😱😱

kadın erkek ilişkisi bile bunlar kadar iyi değildir kesinlikle :kiki::kiki:
çocuk çocuğa çok güzel evlenme teklif ediyor işte :F ederken de hayatlarında yer alan herkes sahne alıyor :A mavi ceketli olan dizinin en sevilen karakteri zaten birnevi senin jensenın glee şubesi :F

çocuk çocuğa çok güzel evlenme teklif ediyor işte :F ederken de hayatlarında yer alan herkes sahne alıyor :A mavi ceketli olan dizinin en sevilen karakteri zaten birnevi senin jensenın glee şubesi :F
aaaaa çoğu kadın bukadar etkileyici bir evlilik teklifi almamıştır 🙂🙂
ayrıca erkek erkekle nasıl evleniyor yaaa olurmu öyle şey dizide bile olsa imkansız 🙂🙂

aaaaa çoğu kadın bukadar etkileyici bir evlilik teklifi almamıştır 🙂🙂
ayrıca erkek erkekle nasıl evleniyor yaaa olurmu öyle şey dizide bile olsa imkansız 🙂🙂
ayol evlenenlere sor :F bak bu da tanışma anları :F senarist nasıl hayal ediyorsa her an romantizm çıkıyor bunlardan :F

ayol evlenenlere sor :F bak bu da tanışma anları :F senarist nasıl hayal ediyorsa her an romantizm çıkıyor bunlardan :F
kıskandım vlla bunları ben :kiki::kiki: senin mavi ceketli dediğin çocuğu bayan olarak algılıyorum çünkü cilve yapabiliyor diğer olan erkek zaten etkileyen taraf :kiki::kiki:

hahah senaristte destere :F