15.bölüm fragmanı sen giremiyorsun demek dns değiş görürsün![]()
Youtube'da izlemek isteyenler ve konuyu hortlatmak adına yeniden paylaştım.Ben zaten paylaşmıştım onu.
Bilgisayar bozuk telefondan DNS nasıl olacak ki.
![]()
![]()
Ne kadar açık sözlüsün.Youtube'da izlemek isteyenler ve konuyu hortlatmak adına yeniden paylaştım.![]()
Geç kaldımÇabuk Show Haber'i aç Sevdaluk'un setine gitmişler. Ata ve Demet ile röportaj var.@denizz19
Zaten çok uzun değildi haber.Geç kaldım![]()
Zaten Demet Akbağ'ın olduğu yerde kahkaha eksik olmaz.Zaten çok uzun değildi haber.Ama baya gülmüşler çekerken.
![]()
Zaten Demet Akbağ'ın olduğu yerde kahkaha eksik olmaz.![]()
Çıkmasın ya bence böyle daha iyi tüm bölümü görmek istemiyorum ben. Tek fragman kafi.Çok iyi oyuncu cidden. Erdal ile iyi bir ikili oldular.
2. Fragman çıkmadı yalnız..
Ama 2. Fragmanlar daha güzel oluyordu.Çıkmasın ya bence böyle daha iyi tüm bölümü görmek istemiyorum ben. Tek fragman kafi.![]()
Valla bu fragman her seferinde güldürüyor beni hele Muhtar Ali'nin göbek atması
Salak orda hani şu bizim çaldığımız mı? Diyor orada kopuyorum. Efektler güzel olmuş cidden.Valla bu fragman her seferinde güldürüyor beni hele Muhtar Ali'nin göbek atması![]()
Salak orda hani şu bizim çaldığımız mı? Diyor orada kopuyorum. Efektler güzel olmuş cidden.![]()
Ata'yı daha farklı bir rolde bekliyordum. Yani şiveli felan daha iyi bir rol verilebilirdi bence ama yine de beğendim.
Şiveli.. Olabilir aslında ama böyle daha iyi olmuş bence.Ata'yı daha farklı bir rolde bekliyordum. Yani şiveli felan daha iyi bir rol verilebilirdi bence ama yine de beğendim.![]()
Aynen.Süperler ya ikisi süper oluyor diyalogları.
![]()
Keşke 2-3 bölüm kalsa...Şiveli.. Olabilir aslında ama böyle daha iyi olmuş bence.
Aynen.![]()