Show Sevdaluk - Dizi Yorumları

Bölüm bitince bölüm yorumu işte. Ayrıca 23.15'de tekrarı var galiba. (b)

Biliyorum forumda yok o yüzden etkilemedim. :)
Normalde bittikten sonra Fatih Harbiye tekrarı veriyor ama bilmiyorum yine kendi tekrarını da verebilirler. Maç var ya izleyemeyenler olabilir düşüncesiyle.

Özetsiz başlamamalı o hatayı yapmazlar inşallah. Özetli başlayıp özetin 20:45 gibi bitip reklama girip 21:00'da yeni bölüm başlatılmalı. :D
Özeti iyice uzatıp 21.30'da başlasa tam maç bitimi yani. Çok daha iyi olur.. Hep Fox'un dizileri mi boşluğu değerlendirecek az da Sevdaluk değerlendirsin. :D Şu maç nereden çıktı hem de iki tane tam en iyi bölümde bir de. 😡

Özeti iyice uzatıp 21.30'da başlasa tam maç bitimi yani. Çok daha iyi olur.. Hep Fox'un dizileri mi boşluğu değerlendirecek az da Sevdaluk değerlendirsin. :D Şu maç nereden çıktı hem de iki tane tam en iyi bölümde bir de. 😡
Ben maçın çok etkileyeceğini düşünmüyorum diğer rakipler düşünsün dermişim şimdi. Neyse bakarsın yükseliriz belli olmaz. Ama en az yeni bölüm 21:00'da başlatılmalı yine. :)

Özet nasıl gidiyor.. Sonlara geldi mi?​
Özet bitti jenerik girdi şimdi :)

Ama reklam girecektir jenerik sonrası :)

Son zamanlarda izlediğim en iyi bölüm daha başlarda bir de. Vesile süper cevap verdi adamlara helal olsun. :)