Belki kalır ya. Rolü tek bölümlük gibi durmuyor, 2 bölüm falan kalabilir bence. Umarım da öyle olur..Keşke 2-3 bölüm kalsa...
Belki kalır ya. Rolü tek bölümlük gibi durmuyor, 2 bölüm falan kalabilir bence. Umarım da öyle olur..Keşke 2-3 bölüm kalsa...
Umarım öyle olur.Belki kalır ya. Rolü tek bölümlük gibi durmuyor, 2 bölüm falan kalabilir bence. Umarım da öyle olur..![]()
Yorum yaparsam konuya yaparım sadece reklam zamanlarını dönüş zamanlarını yorum konusuna yaparım.
Bölüm bitince bölüm yorumu işte. Ayrıca 23.15'de tekrarı var galiba.Yorum yaparsam konuya yaparım sadece reklam zamanlarını dönüş zamanlarını yorum konusuna yaparım.Ayrıca @gözlemci de Sevdaluk izliyor.
![]()
Normalde bittikten sonra Fatih Harbiye tekrarı veriyor ama bilmiyorum yine kendi tekrarını da verebilirler. Maç var ya izleyemeyenler olabilir düşüncesiyle.Bölüm bitince bölüm yorumu işte. Ayrıca 23.15'de tekrarı var galiba.
Biliyorum forumda yok o yüzden etkilemedim.![]()
Çılgınlık yapıp özetsiz başlıyormuş bi de.Normalde bittikten sonra Fatih Harbiye tekrarı veriyor ama bilmiyorum yine kendi tekrarını da verebilirler. Maç var ya izleyemeyenler olabilir düşüncesiyle.
Özetsiz başlamamalı o hatayı yapmazlar inşallah. Özetli başlayıp özetin 20:45 gibi bitip reklama girip 21:00'da yeni bölüm başlatılmalı.Çılgınlık yapıp özetsiz başlıyormuş bi de.
Ne kadar düşünceli kanal ya.![]()
Özeti iyice uzatıp 21.30'da başlasa tam maç bitimi yani. Çok daha iyi olur.. Hep Fox'un dizileri mi boşluğu değerlendirecek az da Sevdaluk değerlendirsin.Özetsiz başlamamalı o hatayı yapmazlar inşallah. Özetli başlayıp özetin 20:45 gibi bitip reklama girip 21:00'da yeni bölüm başlatılmalı.![]()
Ben maçın çok etkileyeceğini düşünmüyorum diğer rakipler düşünsün dermişim şimdi. Neyse bakarsın yükseliriz belli olmaz. Ama en az yeni bölüm 21:00'da başlatılmalı yine.Özeti iyice uzatıp 21.30'da başlasa tam maç bitimi yani. Çok daha iyi olur.. Hep Fox'un dizileri mi boşluğu değerlendirecek az da Sevdaluk değerlendirsin.Şu maç nereden çıktı hem de iki tane tam en iyi bölümde bir de. 😡
Bakalım, dediğin gibi olur umarım.Ben maçın çok etkileyeceğini düşünmüyorum diğer rakipler düşünsün dermişim şimdi. Neyse bakarsın yükseliriz belli olmaz. Ama en az yeni bölüm 21:00'da başlatılmalı yine.![]()
Biliyorum.Bakalım, dediğin gibi olur umarım.Daha büyük risk var şuan
başlamadı henüz.
Özet nasıl gidiyor.. Sonlara geldi mi?Biliyorum.IPAD'e geçtimDemin ne güzel alıntı yapıyordun?
Bu arada sosyal medyada da geçen hafta çok iyi gitmişti. Bak..
http://www.medyatava.com/sosyal-medya-rating/all/09-04-2014Evet sosyal medyası süper
![]()