Polat Şaşmaz
Favori Üye
Keşke Margeret ve Raskoln'ü de birarada göreydik.Cahit Elifi kurtarmaya giderken Raskolnün adamları tarafından vuruluyor sanırım olabilitesi var
herşey reyting mi yav illaki düşüşler olacak 11 yıllık dizi dünyada örneği yok bu başarınınKötüleyen kim? Daha fazla aksiyon istiyoruz reytinglerin tekrar 14-15'leri görmesini istiyoruz.![]()
Diziyi Bahadr ve Cüneyt bıraktıktan sonra senaryoda ki düşüşü kabul et artık.Bu tabi ilerde iyi olmayacağı anlamına gelmiyor.herşey reyting mi yav illaki düşüşler olacak 11 yıllık dizi dünyada örneği yok bu başarının
herşey daha da iyi olacaktır vadi bu boru değil hiç mi kredisi yok yani bende kredisi sonsuzdur
büyük ihtimal deşifre olduşimdi cahit artık deşifre mi oldu ? vurulduğuna göre
arada vasat bölümler izledik hepsi bu son bölüm iyi değildi onun dışında ben bitti demeden bitmezli bölümü yazanda bunlar unutmayın tarihi bölümdüDiziyi Bahadr ve Cüneyt bıraktıktan sonra senaryoda ki düşüşü kabul et artık.Bu tabi ilerde iyi olmayacağı anlamına gelmiyor.
akife katılırıyorumda leyla da hala iş var yeter ki senaryosu iyi yazılsın ama bu seneki gibi olucaksa evet onada gerek yokbüyük ihtimal deşifre oldu
bence sezon finalinde cahit akif leyla falan ölmeli bunlar ölmelidir erhana kol nakli yapılıp tekrar eskisi gibi olmalı abdülhey erhan timur kara süper işte
eski vadiyi yazın koysalar her gün 1.olurFragman süper olmuş. Bu hafta iyi bir artış yaşayacaktır Vadi kesin.
Bu arada eski reytinglere baktım bugün bir dönem Vadi tekrarı hafta içi yayınlanmış PT'de ve farkla zirvede yer almış hep. 2005'di galiba. Bu yaz da öyle bi şey yapsalar kanalını rahat ilk 5'e sokar..
yani bu erhan olayı tam bir şok yani böyle bir karakteri 4-5 yıldır bu kadar pasif tutmak akıl karı iş değilbüyük ihtimal deşifre oldu
bence sezon finalinde cahit akif leyla falan ölmeli bunlar ölmelidir erhana kol nakli yapılıp tekrar eskisi gibi olmalı abdülhey erhan timur kara süper işte
arada vasat bölümler izledik hepsi bu son bölüm iyi değildi onun dışında ben bitti demeden bitmezli bölümü yazanda bunlar unutmayın tarihi bölümdü
o konuyu hiç açmayalım cinlerim tepeme geliyo zaten...yani bu erhan olayı tam bir şok yani böyle bir karakteri 4-5 yıldır bu kadar pasif tutmak akıl karı iş değil
yok ağa kara siyah sancak a eğitim vermeye devam ediyor benceSiyah Sancak'ın eğitim kampını mı basıyorlar orda ?
Yok aga tekrar izle bak fragmanı baskın yapıyorlar eğitim kampınayok ağa kara siyah sancak a eğitim vermeye devam ediyor bence
inşallah baskındır daha zevkli olurYok aga tekrar izle bak fragmanı baskın yapıyorlar eğitim kampına
tekrar baktım aga tam anlaşılmıyor ama bence frağman şaşırtmacası dikkat ettiysen karanın silahında kurşun efect yok ama tabi izleyince anlarız artıkYok aga tekrar izle bak fragmanı baskın yapıyorlar eğitim kampına