İkili kısmı ağır kaçtı çünkü ilk mesajı Maskeli attı ben ona cevap verdim sadece.
Amacım kötü değil biliyorsun.
İkili kısmı ağır kaçtı çünkü ilk mesajı Maskeli attı ben ona cevap verdim sadece.
Geçmişi açmasak.Bilmem mi tüm eski konular benden sorulur elimde baya göndermelik malzeme var.![]()
evet hileyle öldürülen şehzadeMustafa'mı şu kellesi gidenin mi.![]()
Biliyoerum bitirelim bu tartışmayı burada artık kimseyle kötü olmayı istemem ki sen sevdiğim bir insansın. Survivor'a kaçalım artık.Amacım kötü değil biliyorsun.Neyse sen Survivor'ı izle bana ağır gekliyorsun.
![]()
Adam ordan banada gönderme yapıyor
yok artık kalite nurbişl yaşamaya devam edecekmelunlar coşmuşlar yurdun interneti düzelsin cevabınızı alacaksınız.( @yakup09 @yatutarsa @Bully
Panpa artık buralar bizden sorulur malum meno da ölücek 2 bölüme. Senin misyonun da bitmiş olacak![]()
totomla çarparım sanaKoca totolu Emre.![]()
Biliyoerum bitirelim bu tartışmayı burada artık kimseyle kötü olmayı istemem ki sen sevdiğim bir insansın. Survivor'a kaçalım artık.![]()
Bir anda tüm laflarını unuttum şimdi bak.Bende Kanal D'yi çok severim.![]()
evet hileyle öldürülen şehzade![]()
Bir anda tüm laflarını unuttum şimdi bak.![]()
Geç kaldın panpa biz tüm elemimizi kederimizi akıttık bile.
gerçekleri kabul etsen yorulmaz ellerinEllerim yoruldu.
Senin dernine neyin derman olacağını Allah'tan öğrendim zamanında.![]()
belli bensiz 12 sayfa olmuş ben olsam 20 yi bulurdu herhaldeGeç kaldın panpa biz tüm elemimizi kederimizi akıttık bile.![]()
sanmıyorum totalde 11 bile alamaz bu fragmanlaBu bölüm bu sezon ki en yüksek reytingini alabilir my
Lö Emre 1 gün yokluğunda ne Hürrem kaldı ne yandaşları. Artık o koca totonla da birşey yapamazsın.yok artık kalite nurbişl yaşamaya devam edecek
totomla çarparım sana![]()
emin misinLö Emre 1 gün yokluğunda ne Hürrem kaldı ne yandaşları. Artık o koca totonla da birşey yapamazsın.![]()
gerçekleri kabul etsen yorulmaz ellerin![]()
ayol @Çiğdem- nerelerdesin gel de dengelerini başlarına yıkalımEminim.Sen yokken dengeler değişti.
![]()
asıl biz sana laf anlatmaya çalışıyoruz sayfalardır anlamamakta ısrarcısınGerçkeleri anlatmak için yoruluyor inemli değila aslında.Neyse ama anlamamk sizi yormadı yeter bu kadar.
12 sayfadır laf yağdırıyorum.
![]()
darbecinin yandaşları ne gerçeğini anlatacak .asıl biz sana laf anlatmaya çalışıyoruz sayfalardır anlamamakta ısrarcısın![]()
asıl biz sana laf anlatmaya çalışıyoruz sayfalardır anlamamakta ısrarcısın![]()