Karadayı 66.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Berfu Soner ne zaman katıldı Karadayı'ya??? Dialogları o kadın yazıyormuş :X Sema Eylem gidişati beliyor o zaman? Demek Kenan Sema Eylem olmazsa ben yokum diye boşa atarlanmamiş:X

@sürgünüm @Yakamoz-Asi Ne zamandır beridir var?? Hatta @xBUGRAx'e de sorayım o bu üçlüyü iyi tanır :X
Hacı Berfu Soner diyalog yazarı senaryoyu belirleyen Sema ve Eylem çoktan beri var.

tamam sana karadeniz usulu hamsili börek yapıcam hayatın boyunca böyle bir börek yememişşindir tabi ben dahada kezzetli yapıyorum :kiki::kiki::kiki:

Ellerine sağlık yemiş kadar oldum. :D

Bu bölümü beğendim ama reytingleri düşük gelirse hiç şaşmam :T: Benim beğendiysem düşüyor hep zaar:T: aha burayada yazdım:( Yarın reyting sayfasında karşiniza koyarım, tersi çıkarsa siz karşima çıkarin :(

Fragmana bicagi koymazlarsa olacagi o zaten. :(

@sürgünüm
hamsiyle yapılan yicekleri saysam 10 sayfa çıkar herşeye katabliyorsun hamsiyi karadenizli olmanın faydaları galiba 200 çeşite yakın hamsili yemek türleri var :kiki:

Senin bu böreklerin meşhur galiba :D
su böreği ıspanaklı patetesli her çeşit yapıyorum hatta dediğim gibi hamsilide yapıyorumki bunu kolay kolay kimse bilmez 🙂🙂

@sürgünüm
hamsiyle yapılan yicekleri saysam 10 sayfa çıkar herşeye katabliyorsun hamsiyi karadenizli olmanın faydaları galiba 200 çeşite yakın hamsili yemek türleri var :kiki:

su böreği ıspanaklı patetesli her çeşit yapıyorum hatta dediğim gibi hamsilide yapıyorumki bunu kolay kolay kimse bilmez 🙂🙂
Ne maharetliymişsin sen ya.Gerçi böreklerinin meşhur olduğunu önceden de biliyordum.Bu arada canım ıspanaklı börek çekti :D

Senarist olsaydım Kenan la Ferideyi direk ayırırdım zaten :A

@sürgünüm

Cigdem harbi sen yazinca harbi harbi aciktigimi hissettim. Offf be simdi ispanakli börek olacak var ya yemede yaninda yat. :D

Dipnot: dizi kaynadi. :D
Umarim Nazif cikar cikmazsa sema ergenekona 4 kelimelik lafim var. :D

Ne maharetliymişsin sen ya.Gerçi böreklerinin meşhur olduğunu önceden de biliyordum.Bu arada canım ıspanaklı börek çekti :D

Senarist olsaydım Kenan la Ferideyi direk ayırırdım zaten :A
ama en çok gözleme yapıyoruz bizim kızlarla toplanıp haftada 1 defa falan sabahları gözleme günü ilan ediyoruz böreğe göre daha sık yaparız gözlemeyi sonrada mekik çekiyoruz hahah :F

Forum İstatistikleri

Konular
176,340
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato