Maskeli Fedai
Favori Üye
Söyleme ya canım çektiama en çok gözleme yapıyoruz bizim kızlarla toplanıp haftada 1 defa falan sabahları gözleme günü ilan ediyoruz böreğe göre daha sık yaparız gözlemeyi sonrada mekik çekiyoruz hahah![]()
Söyleme ya canım çektiama en çok gözleme yapıyoruz bizim kızlarla toplanıp haftada 1 defa falan sabahları gözleme günü ilan ediyoruz böreğe göre daha sık yaparız gözlemeyi sonrada mekik çekiyoruz hahah![]()
Ne maharetliymişsin sen ya.Gerçi böreklerinin meşhur olduğunu önceden de biliyordum.Bu arada canım ıspanaklı börek çekti
Senarist olsaydım Kenan la Ferideyi direk ayırırdım zaten![]()
Dur gerisini sayma. patatesli olursa herşey olur@sürgünüm
hamsiyle yapılan yicekleri saysam 10 sayfa çıkar herşeye katabliyorsun hamsiyi karadenizli olmanın faydaları galiba 200 çeşite yakın hamsili yemek türleri var
su böreği ıspanaklı patetesli her çeşit yapıyorum hatta dediğim gibi hamsilide yapıyorumki bunu kolay kolay kimse bilmez 🙂🙂
Genellikle tüm antiliklerim sana oluyorAntilik kalbine islemis senin.![]()
Genellikle tüm antiliklerim sana oluyor![]()
Söyleme ya canım çektiyanında da ayran olacak oh mis
Dur gerisini sayma. patatesli olursa herşey olur![]()
patlıcanlı sevende varAntilik kalbine islemis senin.![]()
fanfinfonsavar xemrexxx e mi seslendin
İrmik ismarlıyordum neyse gerek yokmuşfanfinfonsavar xemrexxx e mi seslendin![]()
O börek yapıyor Helvan da benden...Oğlum mevlidin epic olucakçok severim kız @Çiğdem- yap da yiyek![]()
yok artık .ss totonuz destere ka olsun emi.ssO börek yapıyor Helvan da benden...Oğlum mevlütün epic olucakDavul zurna da çalariz
![]()
Forumdan 10 gün uzak kaldığımda ençok sizinle dizi yorumlamayı özlemişim herşey için sağolun.@Yakamoz-Asi @Forumdash
Berfu candır ya.Berfu Soner ne zaman katıldı Karadayı'ya??? Dialogları o kadın yazıyormuşSema Eylem gidişati beliyor o zaman? Demek Kenan Sema Eylem olmazsa ben yokum diye boşa atarlanmamiş
@sürgünüm @Yakamoz-Asi Ne zamandır beridir var?? Hatta @xBUGRAx'e de sorayım o bu üçlüyü iyi tanır![]()
çok güzel irmik helvası yaparım has undan köyde bazen yapardık şöyle top şeklinde yuvarlak büyük büyük dağıtırdık millete bir tanede senin kafana atarımçok severim kız @Çiğdem- yap da yiyek![]()