Polat Şaşmaz
Favori Üye
Sırtında bıçak yarasıyla zorluklara göğüs geriyor helal olsun mahir...Offff be o sahne fragmanda nasil gösterilmez arkadas gösterilse reytingi düsünemiyorum offff ya bu ay yapim isi bilmiyor arkadas bilmiyor ve bilmiyor...
Dizi devam ediyor sen nerden izliyorsun?Ve Karadayi bitti !
Zamanla Yaşayan Adamın Saati Durmaz !
Vadiye geçtim aga ondan dedimSırtında bıçak yarasıyla zorluklara göğüs geriyor helal olsun mahir...
Dizi devam ediyor sen nerden izliyorsun?
Bu gece adalalet bekçisiyiz![]()
Karadayı bitmeden mi geçtin?Vadiye geçtim aga ondan dedim
Zamanla Yaşayan Adamın Saati Durmaz !
Ama adam kazıttırdı duvariMehmet Saim bey bir guzel badana boya yaptırır Savcı Turgut'un hücresine ama izler kalıcıdır.
Elma keserken parmağım kesildi kova kova kan aktı adam sırtından hançer yedi leke yok Mahir Kara olmak böyle bir şey demek.Ama adam kazıttırdı duvari
Bu arada Feride hiç demiyor Mahir'e "Mahirim g***tünden nefes alıyorsun neyin var böyle??" diyeNeyse Mahir merdivenlerden yuvarlansın beyin kanaması geçirsin, Nazif baba hapisten çıksın Nazif baba ağlasın
Oy oy of of
![]()
feridenin karnı guruldayınca babam bir an bana baktı![]()
hahahahBen kendi karnima baktim valla![]()
hahahahkendine bakman yine iyi babam direk bana bakınca utandım 😳😳
![]()
@Yakamoz-Asi bu dizinin senaristi ben olmalıyım 😎
Bilmem ama iyi olmuş Boynu Bükükler ne ya Berfu dramaya yakışıyor.Berfu Soner ne zaman katıldı Karadayı'ya??? Dialogları o kadın yazıyormuşSema Eylem gidişati beliyor o zaman? Demek Kenan Sema Eylem olmazsa ben yokum diye boşa atarlanmamiş
@sürgünüm @Yakamoz-Asi Ne zamandır beridir var?? Hatta @xBUGRAx'e de sorayım o bu üçlüyü iyi tanır![]()
tamam sana karadeniz usulu hamsili börek yapıcam hayatın boyunca böyle bir börek yememişşindir tabi ben dahada kezzetli yapıyorumSenin şu böreklerden bir paket isviçreye yolla bak miğde zil çalıyor.
Eksik kalma.![]()