Karadayı 66.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mahir & Feride Aşkı Efsane!

BkpH_CGCMAAUAlI.jpg

Son düzenleme:
Mehmet Saim bey bir guzel badana boya yaptırır Savcı Turgut'un hücresine ama izler kalıcıdır.
Ama adam kazıttırdı duvari :X

Bu arada Feride hiç demiyor Mahir'e "Mahirim g***tünden nefes alıyorsun neyin var böyle??" diye :F Neyse Mahir merdivenlerden yuvarlansın beyin kanaması geçirsin, Nazif baba hapisten çıksın Nazif baba ağlasın :T Oy oy of of :(

Ama adam kazıttırdı duvari :X

Bu arada Feride hiç demiyor Mahir'e "Mahirim g***tünden nefes alıyorsun neyin var böyle??" diye :F Neyse Mahir merdivenlerden yuvarlansın beyin kanaması geçirsin, Nazif baba hapisten çıksın Nazif baba ağlasın :T Oy oy of of :(
Elma keserken parmağım kesildi kova kova kan aktı adam sırtından hançer yedi leke yok Mahir Kara olmak böyle bir şey demek.:)

Feride zalımın kızı uyan da bak şu adamın haline..:)

@destere olsa mesajımdan alıntı yapardı,her mesaj yazışımda aklıma geliyor.

Karadayı reklam dönüşü

ve bitti

Mahir bayıldı

Hürriyet haftaya kaldı.

Berfu Soner ne zaman katıldı Karadayı'ya??? Dialogları o kadın yazıyormuş :X Sema Eylem gidişati beliyor o zaman? Demek Kenan Sema Eylem olmazsa ben yokum diye boşa atarlanmamiş:X

@sürgünüm @Yakamoz-Asi Ne zamandır beridir var?? Hatta @xBUGRAx'e de sorayım o bu üçlüyü iyi tanır :X

Kara Para Aşk'ın tekrarı başladı,dizinin reytingi düşecek atv sürekli yayınlıyor.:)

Berfu Soner ne zaman katıldı Karadayı'ya??? Dialogları o kadın yazıyormuş :X Sema Eylem gidişati beliyor o zaman? Demek Kenan Sema Eylem olmazsa ben yokum diye boşa atarlanmamiş:X

@sürgünüm @Yakamoz-Asi Ne zamandır beridir var?? Hatta @xBUGRAx'e de sorayım o bu üçlüyü iyi tanır :X
Bilmem ama iyi olmuş Boynu Bükükler ne ya Berfu dramaya yakışıyor. :D

Bu bölümü beğendim ama reytingleri düşük gelirse hiç şaşmam :T: Benim beğendiysem düşüyor hep zaar:T: aha burayada yazdım:( Yarın reyting sayfasında karşiniza koyarım, tersi çıkarsa siz karşima çıkarin :(