19 Nisan'da başlayacak. Konusu duruyor arama yaparsan bulursun ama yenisini açacağız zaten yakında.@OzaN orphan black yeni sezon ne zaman başlıyor nisan ayı diyordunuz galiba net tarihi bellimi birde konusumu silindi forumda bulamıyorum 🙂🙂🙂
hahahha hayy allah napmasın seni dizi güzel birşeye benziyor kaliteli gibi sankıbaby daddy 2x6 2x7 2x8 2x9 2x10 = git gide daha iyi hal alıyor fitch gerçekten ölse iyi olurdu
bonnie her türlü fırsatı değerlendiriyor helal olsun örnek babaanne tucker çok iyi bir arkadaş o vannessa da ne buluyprsa danny nin sevgilisi çok saftitrik ve hiç komik değil riley biraz daha sempatik oldu
@Çiğdem- dizi için görüşlerin nedir
kalite anlayışın aynı destere ninki gibihahahha hayy allah napmasın seni dizi güzel birşeye benziyor kaliteli gibi sankı
tamamda cnm sonucta diziyide izleten oyuncular yanı dizi dediğin şey senaryodan olusmuyor sonucta oyuncular aktarıyor bizlere takip edicez tabikidekalite anlayışın aynı destere ninki gibi
ayy şimdi dizi önerisiyle kocanın ne alakası var maksat bana laf sokucaksın illaki 🙂🙂baby daddy 3x2 3x3 3x4 3x5 3x6 3x7 3x8 3x9 3x10 3x11 bonnie döktürdü yine ben-riley olayı sıkmaya başladı başka bişiler olmalı tucker-bonnie işbirliği çok iyi gidiyor bu arada her erkek annesine benzer kadın ararmış çiko aklında bulunsun @Çiğdem-
resurruction 6.bölüm
game of thrones 4x2
da vinci's demons 2x4
revenge 3x19
silicon valley 1.bölüm