evde kalma diye dedimayy şimdi dizi önerisiyle kocanın ne alakası var maksat bana laf sokucaksın illaki 🙂🙂
evde kalma diye dedimayy şimdi dizi önerisiyle kocanın ne alakası var maksat bana laf sokucaksın illaki 🙂🙂
annesine benzeyecekse hiç evlenmesin ozaman kırsın dizini annesiyle yaşamaya devam etsinevde kalma diye dedim
Mom en gülmediğim yabancı dizidir herhalde.Mom 1x16 1x17
Diziyi aylar önce bırakırken zirvesinde bırakmıştım ve dizinin seviye atladığını söylemiştim ama maalesef geri dönüşüm pek parlak olmadı. 1x15'te bıraktığım konudan sapmışlar ve eski vasat bölümlere dönüş yapmışlar.
Her iki bölüm için de puanım:
6/10
Ne zaman ve ne kadar izledin ki Mom'ı?Mom en gülmediğim yabancı dizidir herhalde.
Dexter 6*3
Güzel bir bölümdü. Rudy reyizin müthiş sanatını hatırladık yeniden stajyer kız sağolsun daha da hatırlatacak gibi.
Diş Perisi'ni Üçlemeci'ye benzettim tam dizi tekrara düşüyor bu sezon da Dex bununla uğraşır derken bir bölümde öldü adam 😱 sadece Dex'in kendini sorgulamasına neden oldu Herhalde bu sezonun konusu ne yaptıklarını anlayamadığım Travis ve hocası bakalım Dexter'la nasıl tanışacaklar?
Son sahne neydi öyle anlamadım hiçbir şey 😱
9/10
Birkaç ay önce Cnbc-e'de denk geldikçe bakıyordum ama güldürmemeyi bırak resmen itici bir dizi.Ne zaman ve ne kadar izledin ki Mom'ı?
Baştan izlemediğin için sevmemen normal. Bence de çok komik değil ama eğlendiriyor pek çok bölüm.Birkaç ay önce Cnbc-e'de denk geldikçe bakıyordum ama güldürmemeyi bırak resmen itici bir dizi.