Sen ne oldu anlayabildin mi Buğra?
Evi gezmesi rüya diye düşünüyorum o çiçek ve yüzüğün kaybolması falan.
Sen ne oldu anlayabildin mi Buğra?
Ya o Narin rüya gördü. Ama gerçekten Murat'ın adamları konağa girmiş ve Ebru'ya gül felan bırakmışlar.Sen ne oldu anlayabildin mi Buğra?
Arabistan'daArap ülkelerinden birinde galiba çünkü kapıyı açan adam değişik giyinmişti.
çiçek sahnesi rüya olamaz bence çünkü Ebru uyanıyodu.Evi gezmesi rüya diye düşünüyorum o çiçek ve yüzüğün kaybolması falan.
Arabistan'da
Adam işlem tamam derken konağa bırakılan gül demetinden bahsetti.
çiçek sahnesi rüya olamaz bence çünkü Ebru uyanıyodu.
Bence şimdi her şey rüya olsun. Murat eğer gerçekten hastaysa bu da diziden çıkacak demektir. Yine Yavuz Bingöl'e kaldık iyi mi?Evi gezmesi rüya diye düşünüyorum o çiçek ve yüzüğün kaybolması falan.
Tamam da çok sama yani kimse nasıl farketmez. Ses felanda mı gelmez. Herkes derin mi uyur?Ya o Narin rüya gördü. Ama gerçekten Murat'ın adamları konağa girmiş ve Ebru'ya gül felan bırakmışlar.
O herkesi gezmesi zaten rüya gezemez adam hala hasta. Ben çiçek koyma sahnesini diyorum. Adamı bıraktı bence Ebru'ya.Bence şimdi her şey rüya olsun. Murat eğer gerçekten hastaysa bu da diziden çıkacak demektir. Yine Yavuz Bingöl'e kaldık iyi mi?
@deniz19 kankee gel sayfa coştu, bir şey anlamadım bu bölümden. Youtube'da yok ben nasıl izleyeceğim şimdi diziyi tekrardan.
Tamam da çok sama yani kimse nasıl farketmez. Ses felanda mı gelmez. Herkes derin mi uyur?
Tamam ev gezmesi Narin'in rüyası da ben geri kalanından bahsediyorum. Yüzük felan kayboldu bence bunların hepsi Narin'in rüyası. Gerçek olsa eğer adam niye hasta olarak diziye aldılar, geri ölsün diye yapmışlar resmen. Ulan Şükrü Avşar!!!O herkesi gezmesi zaten rüya gezemez adam hala hasta. Ben çiçek koyma sahnesini diyorum. Adamı bıraktı bence Ebru'ya.
Al işte fragmanda yok. Ulan Şükrü Avşar, ulan Fox!!!Fragman yok
Karagül'ün resmi facebook sayfasında da doğruladılar o sahneyi o sahne gerçek de diğerleri karıştı.Tamam ev gezmesi Narin'in rüyası da ben geri kalanından bahsediyorum. Yüzük felan kayboldu bence bunların hepsi Narin'in rüyası. Gerçek olsa eğer adam niye hasta olarak diziye aldılar, geri ölsün diye yapmışlar resmen. Ulan Şükrü Avşar!!!
Ama ben hala anlamadım bu işten bir şey.
Al işte fragmanda yok. Ulan Şükrü Avşar, ulan Fox!!!
Bu iyiymiş o zaman. Yalnız ben fragman istiyorum. Çok merak ettim gelecek bölüm fragmanını. Ulan Şükrü Avşar, işini iyi biliyorsun sen...Karagül'ün resmi facebook sayfasında da doğruladılar o sahneyi o sahne gerçek de diğerleri karıştı.
Oha, ciddi misin?Emine de kanser galiba.
FOX'un sitesine eklenmiş.Oha, ciddi misin?
Bu bölüm ben hiçbir şey anlamadım ya yeniden izlemem lazım benim şu diziyi. Lanet youtube açılmıyor, kesin yüklenmiştir ama izleyemiyoruz işte of!
Özcan bakmıyor ama. Olmamış.Selfie dediğin böyle olur.
FOX'un sitesine eklenmiş.