NOW Karagül - Dizi Yorumları

Pazar tekrarı izleyeyim de sonra fragmana bakarım :)

@denizz19 diyi genel olarak anlatır mısın? :D Kim kimin karısı, kim kimin çocuğu ve kim kime düşman? :D Sağol şimdiden. :D

Ayrıca bu kadın çok komik. :D

18301-cut630x280.jpg

Anlatayım @berkann diziyi izlemeye karar verdin zaar :)

Kendal Emine'nin kocası ve Emine'den Asım adında bir oğlu oluyor ama Asım sakat doğuyor ve öyle de büyümüş zaten. Daha sonra Kendal, Özlem yani senin komik bulduğun kadını kuma getiriyor. Yani ikisi de Kendal'ın eşi. Özlem hamile kalmıştı ama onun da kızı olacağını öğrendi Kendal. Tabi erkek evlat sahibi olmak istiyor. Ancak Özlem merdivenden düştü ve çocuğunu kaybetti. Kendal yine doymadı sırf erkek çocuk uğruna metres hayatı yaşadığı Sibel hamile kalınca onu da konağa aldı. O da şuan hamile erkek çocuğu olacak.

Dizinin başlangıcında Murat yani Özcan Deniz, Kendal'ın kardeşi ve Kendal tarafından Deniz'de boğuldu ancak şuan ölmediği ortaya çıktı ama henüz Murat ortalarda yok.

Muratın iki karısı var biri Narin diğeri Ebru. Ebrunun 3 çocuğu var Ada Maya Rüzgar. Narin'in çocuğu normalde olmuyor bu yüzden de Murat, Ebru'nun ilk doğumundan olan çocuğu yani Baran'ı Narin'e getirip verdi. Yoksa normalde Baran da Ebru'nun oğlu. :)

Kadriye Ana Kendal'ın annesi veMurat'ın merak ettiğin şeyleri sor :)

Kendal Emine'nin kocası ve Emine'den Asım adında bir oğlu oluyor ama Asım sakat doğuyor ve öyle de büyümüş zaten. Daha sonra Kendal, Özlem yani senin komik bulduğun kadını kuma getiriyor. Yani ikisi de Kendal'ın eşi. Özlem hamile kalmıştı ama onun da kızı olacağını öğrendi Kendal. Tabi erkek evlat sahibi olmak istiyor. Ancak Özlem merdivenden düştü ve çocuğunu kaybetti. Kendal yine doymadı sırf erkek çocuk uğruna metres hayatı yaşadığı Sibel hamile kalınca onu da konağa aldı. O da şuan hamile erkek çocuğu olacak.

Dizinin başlangıcında Murat yani Özcan Deniz, Kendal'ın kardeşi ve Kendal tarafından Deniz'de boğuldu ancak şuan ölmediği ortaya çıktı ama henüz Murat ortalarda yok.

Muratın iki karısı var biri Narin diğeri Ebru. Ebrunun 3 çocuğu var Ada Maya Rüzgar. Narin'in çocuğu normalde olmuyor bu yüzden de Murat, Ebru'nun ilk doğumundan olan çocuğu yani Baran'ı Narin'e getirip verdi. Yoksa normalde Baran da Ebru'nun oğlu. :)

Oha, Baran olayını yeni öğrendim. 😕 Baran bilmiyor herhalde bunu? Ebru da çocuğunu verecek bir kadına benzemiyor, nasıl vermiş acaba?

Aslında diziye başlamayı filan düşünmüyorum ama en çok rastladığım dizi. Uzun zamandır yoktu böyle diziler. -Vardı da bu dizi kadar entrika yoktu. :D- O yüzden merak ettim. :) Teşekkürler. :)

Bölüm durgundu genel olarak. Özlem Conker'in yakalanma sahnesindeki hali neydi Tuba gibi kısık kısık konuştu. :A Sonraki sahnelerde toparladı ama.

Fragman iyiydi. Baran ve Ayşe kayboldu AB fırladı sıra Rüzgar'da koçum benim. :A

Ananı tut repliği için bile defalarca izlenir bu fragman. :D

Süper bir fragman ve süper bir bölüm olacak bu hafta da. Avşar Film gerçekten fragman işinde çok başarılı. :)

Total olduğunu biliyordum da, totallik müessesesine bu kadar gönül verdiğini bilmiyordum. 😱