NOW Karagül - Dizi Yorumları

Evi gezmesi rüya diye düşünüyorum o çiçek ve yüzüğün kaybolması falan. :)
Bence şimdi her şey rüya olsun. Murat eğer gerçekten hastaysa bu da diziden çıkacak demektir. :( Yine Yavuz Bingöl'e kaldık iyi mi?

@deniz19 kankee gel sayfa coştu, bir şey anlamadım bu bölümden. Youtube'da yok ben nasıl izleyeceğim şimdi diziyi tekrardan. :(

Ya o Narin rüya gördü. Ama gerçekten Murat'ın adamları konağa girmiş ve Ebru'ya gül felan bırakmışlar.
Tamam da çok sama yani kimse nasıl farketmez. Ses felanda mı gelmez. Herkes derin mi uyur? :X

Özcan Deniz diziye gelsin dedik ama böyle korku filmine dönüşsün diye değil, diziye yeni konular ve heyecan getirsin diye. Dizinin resmen konsepti değişmiş. :X

Bence şimdi her şey rüya olsun. Murat eğer gerçekten hastaysa bu da diziden çıkacak demektir. :( Yine Yavuz Bingöl'e kaldık iyi mi?

@deniz19 kankee gel sayfa coştu, bir şey anlamadım bu bölümden. Youtube'da yok ben nasıl izleyeceğim şimdi diziyi tekrardan. :(

Tamam da çok sama yani kimse nasıl farketmez. Ses felanda mı gelmez. Herkes derin mi uyur? :X
O herkesi gezmesi zaten rüya :D gezemez adam hala hasta. Ben çiçek koyma sahnesini diyorum. Adamı bıraktı bence Ebru'ya.

Tövbe Bismillah.Karagül mü izledim yoksa Kurtlar vadisi pusu mu?
Şaka bir yana da Muratın dönüşünü baya fantastik olmuş Rüyalardan fırlayan karanlıklar kralı bir adet Murat yapmışlar.gelde tırsma.

O herkesi gezmesi zaten rüya :D gezemez adam hala hasta. Ben çiçek koyma sahnesini diyorum. Adamı bıraktı bence Ebru'ya.
Tamam ev gezmesi Narin'in rüyası da ben geri kalanından bahsediyorum. Yüzük felan kayboldu bence bunların hepsi Narin'in rüyası. Gerçek olsa eğer adam niye hasta olarak diziye aldılar, geri ölsün diye yapmışlar resmen. Ulan Şükrü Avşar!!! :bağır:

Ama ben hala anlamadım bu işten bir şey. :(

Al işte fragmanda yok. Ulan Şükrü Avşar, ulan Fox!!! :bağır:

Tamam ev gezmesi Narin'in rüyası da ben geri kalanından bahsediyorum. Yüzük felan kayboldu bence bunların hepsi Narin'in rüyası. Gerçek olsa eğer adam niye hasta olarak diziye aldılar, geri ölsün diye yapmışlar resmen. Ulan Şükrü Avşar!!! :bağır:

Ama ben hala anlamadım bu işten bir şey. :(

Al işte fragmanda yok. Ulan Şükrü Avşar, ulan Fox!!! :bağır:
Karagül'ün resmi facebook sayfasında da doğruladılar o sahneyi :) o sahne gerçek de diğerleri karıştı.

bölüm en iyi karagül bölümlerinden di reytingleri iyice yükselir bence ben anladım bakın olay aynen şöyle oldu:
galip-dervis.jpg

muratın o çiçekler içinde eve gelmesi,odaları dolaşması narinin,ebrunun,çocuklarının yanına gitmesi narinin rüyasıydı ama ebru da bi rüya gördü ama nasıl rüya bilemicem sonra yüzüğün kaybolması,çiçeklerin gelmesi muratın adamlarının oyunuydu :) umarım yanlış anlamamışımdır :(