bazı mesajlar silinmişmi banamı öyle geldi yoksa bazı uyanıklar kendi yazdıkları mesajları kendilerimi siliyorYalan Dünya 0.15`lik düşüş yaşayınca "umutsuz vaka" diye konu açılır siz de desteklerseniz, Vadinin Totalde 2, A/B`de 5-6 reytinglik düşüşüne kan kaybı demek biraz hafif kaçar @takas
@EveN Sanki bir haftalık düşüş için konuyu açmışım. geçen sene ab de 11 bu sene 6. Total de 16 bu sene 13. Bunun nesi hafif bas baya kan kaybetmiş. oysa ertesi sezon düşüş yaşayan diziden ne beklenirdi demi ??
nokta.benn katılmıyorum herkes gürkan uygundan sonra vadi toparlanamaz diyordu ama 10.yılında geçen yıl bana göre en iyi sezonunu geçirdi 15 16 reytingleri sık şekilde gördük geçen yıl
şimdi bu yıl düşüş var diyorsunuz evet 16 reytingten 12 ye düşmüş ama bu 12 olan reyting bile şuan rekor bunu sadece küçük ağa ve kurtlar vadisi alabiliyor en kötğ bölümüzde bile 12 alıyoruz bize düşük gelen reyting sizlerin izlediği dizilerin hayalini kurdukları reytingtir
ayyy kurtlar vadisinin düşük olduğu 12 reyting sizlerin izlediği dizilerin hayalidir
16 reytingten 12 reytinge düşmüsüz gerçektende içler acısı durumdayız konuşmayayım diyorum illa açtırıyorsunuz çenemi bana sonrada düşük çene diyorsunuz açtırmayın ozaman bayramlık ağzımı
vadi izleyen herkes bu ifadeleri kullanır çünkü aklımdan birşey kattığım yok cnm vadinin tablosu herzaman aynıdır bu diziyi izleyen herkeste hemen hemen aynı ifadeler kullanır çünkü aklımızdan birşey katmaya gerek kalmıyor vadiyi savunmak için görünüşteki tabloyu ortaya koymamız yetiyor 😉😉😉@çiğdem- yazın ne kadar da takasınkine benziyor. Bir an senin hesabından o giripte yazmış hissi oluştu. Birebir aynı ifadeler.
senin çene hep açılır zaten biz bişi yapmasak da olurbenn katılmıyorum herkes gürkan uygundan sonra vadi toparlanamaz diyordu ama 10.yılında geçen yıl bana göre en iyi sezonunu geçirdi 15 16 reytingleri sık şekilde gördük geçen yıl
şimdi bu yıl düşüş var diyorsunuz evet 16 reytingten 12 ye düşmüş ama bu 12 olan reyting bile şuan rekor bunu sadece küçük ağa ve kurtlar vadisi alabiliyor en kötğ bölümüzde bile 12 alıyoruz bize düşük gelen reyting sizlerin izlediği dizilerin hayalini kurdukları reytingtir
ayyy kurtlar vadisinin düşük olduğu 12 reyting sizlerin izlediği dizilerin hayalidir
16 reytingten 12 reytinge düşmüsüz gerçektende içler acısı durumdayız konuşmayayım diyorum illa açtırıyorsunuz çenemi bana sonrada düşük çene diyorsunuz açtırmayın ozaman bayramlık ağzımı
amann koşş yetişş hemen geççç bile kaldınsenin çene hep açılır zaten biz bişi yapmasak da olur
destere totoşu nolmuş öyle üstünü çizmişleramann koşş yetişş hemen geççç bile kaldın
aaaa kim banladı desteremidestere totoşu nolmuş öyle üstünü çizmişler
aaaa kim banladı desteremi
Bile bile banlandı, uyarılmasına rağmen.destere totoşu nolmuş öyle üstünü çizmişler
bilmem iyi olmuş banlanacağını bile bile devam ediyordu mesajlara totoş.ssaaaa kim banladı desteremi
Bile bile banlandı, uyarılmasına rağmen.
aaaaa kiminle anlaşıyorsam tek tek gidiyor sürgünüm gözlemci şimdide destere bu gidişle yalnız kalıcam 😱😱😱 yada emreye kalıcaz bu gidişle odahada fenabilmem iyi olmuş banlanacağını bile bile devam ediyordu mesajlara totoş.ss
neyse 15 günlüğüne tüm parlaklar sana kaldı
bnm neyim fena ayol hem daha iyi anlaşırız bak destere ile sen birlikte josephe ortak olmaya çalışıyodunuz ben o diziden pheobeyi istiyorum sen de joseph i ialırsın kardeş kardeş geçinirizaaaaa kiminle anlaşıyorsam tek tek gidiyor sürgünüm gözlemci şimdide destere bu gidişle yalnız kalıcam 😱😱😱 yada emreye kalıcaz bu gidişle odahada fena
hahahah senle idare edicez artık napalımbnm neyim fena ayol hem daha iyi anlaşırız bak destere ile sen birlikte josephe ortak olmaya çalışıyodunuz ben o diziden pheobeyi istiyorum sen de joseph i ialırsın kardeş kardeş geçiniriz
bu gidişle senle ben kalıcaz gibi zaten bir de ozanhahahah senle idare edicez artık napalım
dikakt edelim bari herkes gitse veya kovulsada biz kalalım senle forumu ele geçiririz
hahaha ozan sadece senle bana kalırsa forumu gözü kapalı brakır kaçar zatenbu gidişle senle ben kalıcaz gibi zaten bir de ozan