Kurtlar Vadisi Pusu Kan Kaybediyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yakup09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu oranları bile çok fazla ya.. :):) neyse hükümet yerini garantiye alsın seçim sonrası polatıda unutmaz. :)

Yalan Dünya 0.15`lik düşüş yaşayınca "umutsuz vaka" diye konu açılır siz de desteklerseniz, Vadinin Totalde 2, A/B`de 5-6 reytinglik düşüşüne kan kaybı demek biraz hafif kaçar @takas :)

Yalan Dünya 0.15`lik düşüş yaşayınca "umutsuz vaka" diye konu açılır siz de desteklerseniz, Vadinin Totalde 2, A/B`de 5-6 reytinglik düşüşüne kan kaybı demek biraz hafif kaçar @takas :)

@EveN Sanki bir haftalık düşüş için konuyu açmışım. :) geçen sene ab de 11 bu sene 6. Total de 16 bu sene 13. Bunun nesi hafif bas baya kan kaybetmiş. :) oysa ertesi sezon düşüş yaşayan diziden ne beklenirdi demi ?? :)

@EveN Sanki bir haftalık düşüş için konuyu açmışım. :) geçen sene ab de 11 bu sene 6. Total de 16 bu sene 13. Bunun nesi hafif bas baya kan kaybetmiş. :) oysa ertesi sezon düşüş yaşayan diziden ne beklenirdi demi ?? :)
bazı mesajlar silinmişmi banamı öyle geldi yoksa bazı uyanıklar kendi yazdıkları mesajları kendilerimi siliyor :)

bazı mesajlar silinmişmi banamı öyle geldi yoksa bazı uyanıklar kendi yazdıkları mesajları kendilerimi siliyor :)
@destere var öyle akıllılar söyliyceğini söyleyip sonra r yapıpta silenler. :) ama bu sefer ff yönetim kökünden halletmiş belli postları :kiki:

benn katılmıyorum herkes gürkan uygundan sonra vadi toparlanamaz diyordu ama 10.yılında geçen yıl bana göre en iyi sezonunu geçirdi 15 16 reytingleri sık şekilde gördük geçen yıl
şimdi bu yıl düşüş var diyorsunuz evet 16 reytingten 12 ye düşmüş ama bu 12 olan reyting bile şuan rekor bunu sadece küçük ağa ve kurtlar vadisi alabiliyor en kötğ bölümüzde bile 12 alıyoruz bize düşük gelen reyting sizlerin izlediği dizilerin hayalini kurdukları reytingtir :kiki:
ayyy kurtlar vadisinin düşük olduğu 12 reyting sizlerin izlediği dizilerin hayalidir :kiki::kiki:
16 reytingten 12 reytinge düşmüsüz gerçektende içler acısı durumdayız konuşmayayım diyorum illa açtırıyorsunuz çenemi bana sonrada düşük çene diyorsunuz açtırmayın ozaman bayramlık ağzımı :kiki::kiki::kiki:

@çiğdem- yazın ne kadar da takasınkine benziyor. Bir an senin hesabından o giripte yazmış hissi oluştu. Birebir aynı ifadeler. :):):)

benn katılmıyorum herkes gürkan uygundan sonra vadi toparlanamaz diyordu ama 10.yılında geçen yıl bana göre en iyi sezonunu geçirdi 15 16 reytingleri sık şekilde gördük geçen yıl
şimdi bu yıl düşüş var diyorsunuz evet 16 reytingten 12 ye düşmüş ama bu 12 olan reyting bile şuan rekor bunu sadece küçük ağa ve kurtlar vadisi alabiliyor en kötğ bölümüzde bile 12 alıyoruz bize düşük gelen reyting sizlerin izlediği dizilerin hayalini kurdukları reytingtir :kiki:
ayyy kurtlar vadisinin düşük olduğu 12 reyting sizlerin izlediği dizilerin hayalidir :kiki::kiki:
16 reytingten 12 reytinge düşmüsüz gerçektende içler acısı durumdayız konuşmayayım diyorum illa açtırıyorsunuz çenemi bana sonrada düşük çene diyorsunuz açtırmayın ozaman bayramlık ağzımı :kiki::kiki::kiki:
nokta.

@çiğdem- yazın ne kadar da takasınkine benziyor. Bir an senin hesabından o giripte yazmış hissi oluştu. Birebir aynı ifadeler. :):):)
vadi izleyen herkes bu ifadeleri kullanır çünkü aklımdan birşey kattığım yok cnm vadinin tablosu herzaman aynıdır bu diziyi izleyen herkeste hemen hemen aynı ifadeler kullanır çünkü aklımızdan birşey katmaya gerek kalmıyor vadiyi savunmak için görünüşteki tabloyu ortaya koymamız yetiyor 😉😉😉
şimdi diğer dizi fanları hepsi farklı ifadeler kullanır çünkü dizilerini kurtarmak için türlü türlü bahaneler uydururlar akıllarından birşeyler katarlar ama vadi fanlarını bu konuda aynı tutma vadi fanlarının hemen hemen hepsi aynı düşünceyi savunur sürekli çünkü bizim bahane uydurmamıza aklımızdan yorum katmamıza gerek kalmıyor kime sorsan sana aynı cevapları verirler örneğin vadi forumlarında 1-2 vadiyi eleştiren kişileri saymazsak eğer tüm üyeler birbirinin cümlelerini tekrar ediyor vadi fanları bu yüzden özeldir çünkü ortak düşünebiliyoruz buda bizleri özel kılıyor diğer fanlarıda çatlatıyor :kiki::kiki:

Son düzenleme:
senin çene hep açılır zaten biz bişi yapmasak da olur :F

aaaaa kiminle anlaşıyorsam tek tek gidiyor sürgünüm gözlemci şimdide destere bu gidişle yalnız kalıcam 😱😱😱 yada emreye kalıcaz bu gidişle odahada fena :kiki::kiki:
bnm neyim fena ayol :F hem daha iyi anlaşırız bak destere ile sen birlikte josephe ortak olmaya çalışıyodunuz ben o diziden pheobeyi istiyorum sen de joseph i ialırsın kardeş kardeş geçiniriz:F

bnm neyim fena ayol :F hem daha iyi anlaşırız bak destere ile sen birlikte josephe ortak olmaya çalışıyodunuz ben o diziden pheobeyi istiyorum sen de joseph i ialırsın kardeş kardeş geçiniriz:F
hahahah senle idare edicez artık napalım :kiki::kiki:
dikakt edelim bari herkes gitse veya kovulsada biz kalalım senle forumu ele geçiririz :F