yarın sorarız o zamanNeyse fazla abartmaya gerek yok bugünlük bu kadar yeter![]()
yarın sorarız o zamanNeyse fazla abartmaya gerek yok bugünlük bu kadar yeter![]()
forumu bırakmayı düşünüyorum yarından önceyarın sorarız o zaman![]()
o kadar mı gizliforumu bırakmayı düşünüyorum yarından önce![]()
![]()
devlet sırrıysa zaten çoktan deşifre olmuşturayıpsın. Devlet sırrı bu![]()
sen diyorsan doğrudur reisdevlet sırrıysa zaten çoktan deşifre olmuştur
Öyle konulara gerek yok,bu tarz konulardan devamsen diyorsan doğrudur reisHadi şekilli konu açta gülelim biraz
![]()
sözlük sevdiğiim bir bölüm başka bölümlere geçmelisin benceÖyle konulara gerek yok,bu tarz konulardan devam![]()
fazla konu açmadığım için problem olmazsözlük sevdiğiim bir bölüm başka bölümlere geçmelisin bence![]()
Sen de haklısın aklına Atacan gelmesi için en ufak bir ipucu yok nickimde.Ben de Mert olduğunu bilirdim ve artık ne zaman görsem yine Mert aklıma gelecek doğal olarak.![]()
tncn-06 değil de "ATC-06" yapmayı düşünmüştüm.En azından nickini tncn-06 yapmayarak bizi sevindiren üyedir.![]()
Bence senin nick Atacan'dan ziyade Mahmut'a daha yakın 🙂Sen de haklısın aklına Atacan gelmesi için en ufak bir ipucu yok nickimde.
tncn-06 değil de "ATC-06" yapmayı düşünmüştüm.
Hayır bu zor olmamalı mesela @yatutarsa'dan Emre'yi nasıl çıkartıyorsak yahut @Amoureux'tan Melih'i, mrt'den de Atacan çıkmalı bence.![]()