Bir gerçek gün yüzüne çıktı böylece.Demek ki forum üyeleri kendi mesajlarından başka mesajları okumuyorlar![]()
Bir gerçek gün yüzüne çıktı böylece.Demek ki forum üyeleri kendi mesajlarından başka mesajları okumuyorlar![]()
Gerçekleri gün yüzüne çıkarmak bizim işimizBir gerçek gün yüzüne çıktı böylece.![]()
S.G.A.T. geri döndü. 😎Gerçekleri gün yüzüne çıkarmak bizim işimiz![]()
Söyleyince suç oluyor, postmatik ya.Tamamda Mert kim ?
Ne zannettin o zaman?
ne zannettiğimi bilmiyorum ama mert ya da murat zannetmediğimi biliyorumSöyleyince suç oluyor, post matik ya.Kaç defa dedim sana Mert soyadım diye.
Ne zannettin o zaman?![]()
Hayır, bana ilk kez söyledinSöyleyince suç oluyor, postmatik ya.Kaç defa dedim sana Mert soyadım diye.
![]()
Allah Allah mutlaka söylemişimdir bi aramak lazım.Hayır, bana ilk kez söyledinNe bağırıyorsun duyduk
![]()
ne zannettiğimi bilmiyorum ama mert ya da murat zannetmediğimi biliyorum)
O kuzeninin adıydı galiba öyle demişti diye hatırlıyorumbi de murat var tabii![]()
Atacanın sınavı var 2 gün sonra fazla gitmeyelimhem beğen hem böyle de
akif gel sen de komedi rüzgarları estirelim konuda
![]()
haklısın zaten anlıkları gitti depresyona girebilir allah korusunAtacanın sınavı var 2 gün sonra fazla gitmeyelimBaşka kurban bul sonra etiketle benide biraz da başkasına takılalım
berkanın konusunu bul
![]()
başka birinide bulabilirsinhaklısın zaten anlıkları gitti depresyona girebilir allah korusun@berkann a ne bulucaz direkt adını nick yapmış adam
![]()
ya da sana soralım?başka birinide bulabilirsingit ozana sor mesela adın ozan olabilir ama nickin neden ozan diye sor ne diyecek
![]()
Neyse fazla abartmaya gerek yok bugünlük bu kadar yeterya da sana soralım?![]()