Bir gerçek gün yüzüne çıktı böylece.Demek ki forum üyeleri kendi mesajlarından başka mesajları okumuyorlar
Bir gerçek gün yüzüne çıktı böylece.Demek ki forum üyeleri kendi mesajlarından başka mesajları okumuyorlar
Gerçekleri gün yüzüne çıkarmak bizim işimizBir gerçek gün yüzüne çıktı böylece.
S.G.A.T. geri döndü. 😎Gerçekleri gün yüzüne çıkarmak bizim işimiz
Söyleyince suç oluyor, postmatik ya. Kaç defa dedim sana Mert soyadım diye.Tamamda Mert kim ?
Ne zannettin o zaman?
ne zannettiğimi bilmiyorum ama mert ya da murat zannetmediğimi biliyorum )Söyleyince suç oluyor, post matik ya. Kaç defa dedim sana Mert soyadım diye.
Ne zannettin o zaman?
Hayır, bana ilk kez söyledin Ne bağırıyorsun duydukSöyleyince suç oluyor, postmatik ya. Kaç defa dedim sana Mert soyadım diye.
Allah Allah mutlaka söylemişimdir bi aramak lazım.Hayır, bana ilk kez söyledin Ne bağırıyorsun duyduk
)ne zannettiğimi bilmiyorum ama mert ya da murat zannetmediğimi biliyorum )
O kuzeninin adıydı galiba öyle demişti diye hatırlıyorumbi de murat var tabii
hem beğen hem böyle de akif gel sen de komedi rüzgarları estirelim konudaTanımıyorum seni @Reytinger i çağırın
Atacanın sınavı var 2 gün sonra fazla gitmeyelim Başka kurban bul sonra etiketle benide biraz da başkasına takılalım berkanın konusunu bulhem beğen hem böyle de akif gel sen de komedi rüzgarları estirelim konuda
haklısın zaten anlıkları gitti depresyona girebilir allah korusun @berkann a ne bulucaz direkt adını nick yapmış adamAtacanın sınavı var 2 gün sonra fazla gitmeyelim Başka kurban bul sonra etiketle benide biraz da başkasına takılalım berkanın konusunu bul
başka birinide bulabilirsin git ozana sor mesela adın ozan olabilir ama nickin neden ozan diye sor ne diyecekhaklısın zaten anlıkları gitti depresyona girebilir allah korusun @berkann a ne bulucaz direkt adını nick yapmış adam
ya da sana soralım?başka birinide bulabilirsin git ozana sor mesela adın ozan olabilir ama nickin neden ozan diye sor ne diyecek
Neyse fazla abartmaya gerek yok bugünlük bu kadar yeterya da sana soralım?