dizi başlar başlamaz gelen reklamlara çok sinir oluyorum yarım saat sonra gelse oakdar sinir olmam 🙂🙂Maça kadar reklamsız gidecek ne güzel işte!
dizi başlar başlamaz gelen reklamlara çok sinir oluyorum yarım saat sonra gelse oakdar sinir olmam 🙂🙂Maça kadar reklamsız gidecek ne güzel işte!
Bu saatlerde dizi reyting almıyor İstanbul'da millet işten yeni döndü yoldu trafikti 21:00'de geçiyorlar tv başına.dizi başlar başlamaz gelen reklamlara çok sinir oluyorum yarım saat sonra gelse oakdar sinir olmam 🙂🙂
ohaaa doktor nasıl vurdu öyle kadıncağıza 😱😱😱Bu saatlerde dizi reyting almıyor İstanbul'da millet işten yeni döndü yoldu trafikti 21:00'de geçiyorlar tv başına.
bu dizi neden spoi verip duruyor olucak sahnenin en önemli yerini gösteriyor onun olcuağını bilerek izlemek heyecanı öldürüyor
Buruslibu dizi neden spoi verip duruyor olucak sahnenin en önemli yerini gösteriyor onun olcuağını bilerek izlemek heyecanı öldürüyor
karadayıdakı ferideyi çığa alan savcı değilmiydi az önce olan adam 🙂🙂Burusli
Evet.Yargıtay hakimi.Bu arada Ertan'ın sözlerine ne diyorsun?karadayıdakı ferideyi çığa alan savcı değilmiydi az önce olan adam 🙂🙂
ben o konuda çok sinirliyim aslında senaristler salak yerine koydu bizleri ertan nurgule aşıktı tek başına olduğu zamanlarda bile nurgulu düşünüyordu ozaman kime rol yapıyordu bizemiEvet.Yargıtay hakimi.Bu arada Ertan'ın sözlerine ne diyorsun?
Tayyip'in reklamı girdi arayaben o konuda çok sinirliyim aslında senaristler salak yerine koydu bizleri ertan nurgule aşıktı tek başına olduğu zamanlarda bile nurgulu düşünüyordu ozaman kime rol yapıyordu bizemi
babasına nurgulu sevdiğini söylüyordu rol olsa ozaman söylerdi biz ertanı nurgule aşık diye seviyorduk senaristler senaryoyu değiştirmişler bizleri salak yerine koydular senaryo değiştirelek 😵😵
reklam zaten sinir bozucu bu herif geldi birde üstüne yetmeşmiş gibi hahahaTayyip'in reklamı girdi araya
Nurgül bi kendine gelsen artık yaaa, hani kadınların sezgileri kuvvetliydi...reklam zaten sinir bozucu bu herif geldi birde üstüne yetmeşmiş gibi hahaha
burda nurgulun ne sucu var ertan 3 bölüm önceye kadar nurgulu seviyordu senaristler senaryoyu değiştirdiler zaten reytinge bile etki etti bu durum baya seyirci kaybettik son bölümlerde 😵😵Nurgül bi kendine gelsen artık yaaa, hani kadınların sezgileri kuvvetliydi...
Saflığa gerek yok.Çocuğunun katili olduğunu öğrenmese bile.Ertan'ın kötü adam olduğunu çoktan görmeliydi.burda nurgulun ne sucu var ertan 3 bölüm önceye kadar nurgulu seviyordu senaristler senaryoyu değiştirdiler zaten reytinge bile etki etti bu durum baya seyirci kaybettik son bölümlerde 😵😵
yaaa şahin göz kaç haftadır yok serhatlarla görüşmeyi bitirdide yanı diziden falanmı çıktı bazı sahneleri kaçırıyordumSaflığa gerek yok.Çocuğunun katili olduğunu öğrenmese bile.Ertan'ın kötü adam olduğunu çoktan görmeliydi.
O sahneler aptallıktı çok şikayet gelmişti.yaaa şahin göz kaç haftadır yok serhatlarla görüşmeyi bitirdide yanı diziden falanmı çıktı bazı sahneleri kaçırıyordum