Yok, eskisi kadar içmiyorum ama şimdi ara sıra arkadaşlar içerken uzatırlarsa içiyorum. Artık para vermiyorum.😱 Bırakmışsındır umarım.
Kırk yılın başı belki içerim.
Bırak komple bence, sigara kızlara yakışmıyor itici duruyor.Yok, eskisi kadar içmiyorum ama şimdi ara sıra arkadaşlar içerken uzatırlarsa içiyorum. Artık para vermiyorum.
Bira'dan da tiksiniyormuşum o zamanlar ama şu an seviyorum gerçi ortam olunca içiliyor ancak, devamlı içilebilecek bir şey değil.Bırak komple bence, sigara kızlara yakışmıyor itici duruyor.
2012 yılında bırakırım demişsin ama.
Bira içen kız dünya ahiret abimdir.Bira'dan da tiksiniyormuşum o zamanlar ama şu an seviyorum gerçi ortam olunca içiliyor ancak, devamlı içilebilecek bir şey değil.
Bir dönem içmedim zaten, bir süredir de işte arkadaşlar uzattıkça içmeye başladım. Sağ olsun zaten içeceğimi bildikleri için bazen benden gizli gizli gidiyorlar içmeye.
Ortam olunca zaten yani ayda yılda bir...Bira içen kız dünya ahiret abimdir.
Rakı içen kız candır kandır diye diye tüm kızları Cennet Mahallesindeki ayyaş yunus yaptılar.Ortam olunca zaten yani ayda yılda bir...
benimde fikrim senin gibi değişmeye başladı son zamanlarda özellikle tekiladan sonra güzel gidiyorBira'dan da tiksiniyormuşum o zamanlar ama şu an seviyorum gerçi ortam olunca içiliyor ancak, devamlı içilebilecek bir şey değil.
Bir dönem içmedim zaten, bir süredir de işte arkadaşlar uzattıkça içmeye başladım. Sağ olsun zaten içeceğimi bildikleri için bazen benden gizli gizli gidiyorlar içmeye.
Ben tekiladan önce içiyorum. Tekila kafamı bulandırıyor zaten ondan sonra bir şey içsemde tadını alamıyorum.benimde fikrim senin gibi değişmeye başladı son zamanlarda özellikle tekiladan sonra güzel gidiyor
açılış tekila götürebildiğin kadar sonra birayla sakinle sonra kapanışı yine tekilaylaBen tekiladan önce içiyorum. Tekila kafamı bulandırıyor zaten ondan sonra bir şey içsemde tadını alamıyorum.
1 Viski 2 Tekila zaten. Bunları hep sona saklıyorum.
Absente favorim ama o da bulunmuyor Türkiye'de yasak. %70 alkol oranı var birazcık içmen yeterliBen tekiladan önce içiyorum. Tekila kafamı bulandırıyor zaten ondan sonra bir şey içsemde tadını alamıyorum.
1 Viski 2 Tekila zaten. Bunları hep sona saklıyorum.
Sızar kalırım kız öyle. Bira, votka-vişne, tekila sırası iyi bence. Arada votka yerine viskide olabiliyor bende.açılış tekila götürebildiğin kadar sonra birayla sakinle sonra kapanışı yine tekilayla
Yuh! O kadar da değil.Absente favorim ama o da bulunmuyor Türkiye'de yasak. %70 alkol oranı var birazcık içmen yeterli
İçtiğin tekillada bile %45 alkol var yani çokta zor değil. Hem o hepsine bedelYuh! O kadar da değil.
Aynı şeyi yazmaya gelmiştim. +1 Ben denedim ama şarap daha güzel.Hiç denemeedim,denenmemde belkide daha güzel şeyler duruken birayla işim olmaz....kırmızı şarap tadından olsa gerek favoriımdir...
vodkayı redbul yabanmersini ile iç yada direkt fındıklı absolut alSızar kalırım kız öyle. Bira, votka-vişne, tekila sırası iyi bence. Arada votka yerine viskide olabiliyor bende.
Zaten biradayken bol sigara takviyesi alıyorum. afam iyice gidiyor, mekandan bile zor ayrılıyorum, Allah'tan arkadaşlar var.
Yuh! O kadar da değil.