Bira

Kordonda bira içmek diye bir keyif var bilirmisiniz bilmem ?

ayol bira içenler nasıl içki içmemiş oluyor :kiki::kiki: sigara ve içkiye kesinlikle karşıyım
kız arkadaşlarımdan içen kişiler olursada arkadaşlık etmiyorum o derece titizim bu konuda
:bhr::bhr::bhr:

Bırak komple bence, sigara kızlara yakışmıyor itici duruyor. :D

2012 yılında bırakırım demişsin ama. :A
Bira'dan da tiksiniyormuşum o zamanlar ama şu an seviyorum gerçi ortam olunca içiliyor ancak, devamlı içilebilecek bir şey değil. :X

Bir dönem içmedim zaten, bir süredir de işte arkadaşlar uzattıkça içmeye başladım. Sağ olsun zaten içeceğimi bildikleri için bazen benden gizli gizli gidiyorlar içmeye. :F

Bira'dan da tiksiniyormuşum o zamanlar ama şu an seviyorum gerçi ortam olunca içiliyor ancak, devamlı içilebilecek bir şey değil. :X

Bir dönem içmedim zaten, bir süredir de işte arkadaşlar uzattıkça içmeye başladım. Sağ olsun zaten içeceğimi bildikleri için bazen benden gizli gizli gidiyorlar içmeye. :F
Bira içen kız dünya ahiret abimdir.:)

benimde fikrim senin gibi değişmeye başladı son zamanlarda özellikle tekiladan sonra güzel gidiyor

benimde fikrim senin gibi değişmeye başladı son zamanlarda özellikle tekiladan sonra güzel gidiyor
Ben tekiladan önce içiyorum. Tekila kafamı bulandırıyor zaten ondan sonra bir şey içsemde tadını alamıyorum. :X

1 Viski 2 Tekila zaten. Bunları hep sona saklıyorum. :F

Ben tekiladan önce içiyorum. Tekila kafamı bulandırıyor zaten ondan sonra bir şey içsemde tadını alamıyorum. :X

1 Viski 2 Tekila zaten. Bunları hep sona saklıyorum. :F
açılış tekila götürebildiğin kadar sonra birayla sakinle sonra kapanışı yine tekilayla :F

açılış tekila götürebildiğin kadar sonra birayla sakinle sonra kapanışı yine tekilayla :F
Sızar kalırım kız öyle. :X Bira, votka-vişne, tekila sırası iyi bence. Arada votka yerine viskide olabiliyor bende. :F

Zaten biradayken bol sigara takviyesi alıyorum. afam iyice gidiyor, mekandan bile zor ayrılıyorum, Allah'tan arkadaşlar var. :F

Absente favorim ama o da bulunmuyor Türkiye'de yasak. %70 alkol oranı var birazcık içmen yeterli :F
Yuh! O kadar da değil. :X

Hiç denemeedim,denenmemde belkide daha güzel şeyler duruken birayla işim olmaz....kırmızı şarap tadından olsa gerek favoriımdir...

Sızar kalırım kız öyle. :X Bira, votka-vişne, tekila sırası iyi bence. Arada votka yerine viskide olabiliyor bende. :F

Zaten biradayken bol sigara takviyesi alıyorum. afam iyice gidiyor, mekandan bile zor ayrılıyorum, Allah'tan arkadaşlar var. :F

Yuh! O kadar da değil. :X
vodkayı redbul yabanmersini ile iç yada direkt fındıklı absolut al :F