17 Mart 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Survivor 4 dk reklamıyla Karadayı'yı geçmiş. :D

Survivor reklam dönüşü 21:40.

Allah binana ateşler salsın Star, o kadar geç saate film konur mu? Izleyemeyecem. :(

Acun 4 dk reklamla 10.25 gayet iyi...
Karadayı da iyi gidiyor:D
Gelecek sezon bu güne saat 20.00 a Beni Affet gelse totalde zirveyi alırdı:)

Alamazdı zirve mirve ne zirvesiymiş :D koyarlarsa 20 ye izlenmez o satte herkesin bir dizisi var bunu boşluktan izliyorlar gündüz...yoksa bakma 20 de mirmide izlencek dizi değil....

Sen yoktun, geçen yıl ne beddualar ederdim Star'a. :A
Ben de bu sene kanal d ye ediyorum:Detmediğim gün yok yatıyorum kalkıyorum yiyorum içiyorum hep ediyorum:D

Alamazdı zirve mirve ne zirvesiymiş :D koyarlarsa 20 ye izlenmez o satte herkesin bir dizisi var bunu boşluktan izliyorlar gündüz...yoksa bakma 20 de mirmide izlencek dizi değil....
Saat 5 te başlıyor ve o saatte herkes yolda oluyor malum istanbul trafiği oluyor hem bu dizi tam kadın dizisi ve bence oranlarını arttırırdı ve zirveye ortak olurdu:D

Ben de bu sene kanal d ye ediyorum:Detmediğim gün yok yatıyorum kalkıyorum yiyorum içiyorum hep ediyorum:D

Saat 5 te başlıyor ve o saatte herkes yolda oluyor malum istanbul trafiği oluyor hem bu dizi tam kadın dizisi ve bence oranlarını arttırırdı ve zirveye ortak olurdu:D
Etme bence, artık bana saçma geliyor böyle şeyler. :)

Gülüyorlar? 😱😱😱

1461136_700678513287931_1621066675_n.jpg

X Factor'un stüdyosu gitmiş galiba reytingsizlikten, evin bahçesinde çekim yapıyorlar. :kiki: