Bkz: Şekil A.Reklam dönüşüyle 3,26 almış süper
Yine çıldırtma beni işine bak. Yarını bekle.TRT kadar ah alan kanal yok. SBT'de hep dizilerini yüksek çıkarıyor, TNS'de fıssss... Hayal kırıklığı.
Bkz: Şekil A.
Total 2+, A/B 3+Yine çıldırtma beni işine bak. Yarını bekle.
Olsun AB grubunda 3 altına düşmesin yeter. 😉 Kıskanma canım kıskanma.Total 2+, A/B 3+
etkilemeyecek.. çünkü bu konuyla ilgili köşe yazısı yollayip bir yere yolladım yayınlanmadı. reytingler kimsenin umrunda değil. yukardakiler başka işlerle uğraşıyor30 Mart sonrası kanallar nasıl etkilenecek sence beyazsoy.. @beyazsoy
Aydın Doğan'ı bitiricem dedi ama.. Aydın Doğan zaten en büyük kazancı medya..etkilemeyecek.. çünkü bu konuyla ilgili köşe yazısı yollayip bir yere yolladım yayınlanmadı. reytingler kimsenin umrunda değil. yukardakiler başka işlerle uğraşıyor
Hayır aydın Doğan çoğu medyası zarararda zaten. Akp döneminde gerileyen tek zengin sanırım)) sürekli vesayete oynayıp onlara medyasıni kullandirdigini için. yine yanlış ata oynuyorAydın Doğan'ı bitiricem dedi ama.. Aydın Doğan zaten en büyük kazancı medya..
Hmm. Tek değil bi de Mehmet Emin var.Hayır aydın Doğan çoğu medyası zarararda zaten. Akp döneminde gerileyen tek zengin sanırım)) sürekli vesayete oynayıp onlara medyasıni kullandirdigini için. yine yanlış ata oynuyor