Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezonun en iyi mücadelelerinin olduğu süper bir bölümdü.

Ödül oyunu ünlülerin dokunulmazlık gönüllülerin oldu.Yarışmalarda ben yerimde duramadım özellikle güç oyununda bacaklarım ağrıdı resmen.:D
Gönüllüler dokunulmazlıkta son 2 hamleyi çok iyi yartı.Güzelde oldu.Güzel oldu çünkü Eda ve İsmail gitmeli.
Müge bizim geçen sene ki Fatmagül gibi bir şey.:kiki:Sonradan uyuz olacağız bu kıza.:F
Konsey normaldi beklendiği gibi denilebilir ama İsmail'in hiç adı çıkmadı p şaşırtıcı.:kiki:
Ahmet'i kim yazdı acaba.(b)Adamda hafif bir kulisçilik var muhtemelen o huyunu gören biri yapmıştır.:)

akşam ödül oyununa çok sevinmiştim ünlüler kazandı diye ama dokunulmazlığı gönüllüler kazandı :( şu turabiden artık daha da nefret ediyorum onlar nasıl hareketler öyle birde terbiyesizlik yapıyosunuz deyince şaşırıyolar 😡 artık halk ta anlamıştır nasıl biri olduğunu oylamada 1.olmaz umarım,duygu nun performansı çok iyidi akşam zaten favorilerimden biri duygu sahra yıda yenerdi son oyunda ama bi yanlış hamle yaptı ve kaybetti umarım oylamada geride kalmaz :)

Kim birinci olur acaba, gerçekten kestiremiyorum.. Gökhan veya Akın olabilir gibime geliyor

Sezonun en iyi mücadelelerinin olduğu süper bir bölümdü.

Ödül oyunu ünlülerin dokunulmazlık gönüllülerin oldu.Yarışmalarda ben yerimde duramadım özellikle güç oyununda bacaklarım ağrıdı resmen.:D
Gönüllüler dokunulmazlıkta son 2 hamleyi çok iyi yartı.Güzelde oldu.Güzel oldu çünkü Eda ve İsmail gitmeli.
Müge bizim geçen sene ki Fatmagül gibi bir şey.:kiki:Sonradan uyuz olacağız bu kıza.:F
Konsey normaldi beklendiği gibi denilebilir ama İsmail'in hiç adı çıkmadı p şaşırtıcı.:kiki:
Ahmet'i kim yazdı acaba.(b)Adamda hafif bir kulisçilik var muhtemelen o huyunu gören biri yapmıştır.:)
eda yazdı ahmeti

Bu ne la :D

7a62b3b762642371cf96e841525bde89_k.jpg

Bugün kü fragmanda çok heyecanlıydı. Ahmet Dursun'la Akın kapışcak gibi :D

turabi rahat birinci olur akın iki hafta dayanır dayanamaz gidici

Eda bu hafta elenecek bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...