1. sezon perili ev, 3. sezon cadılar konseyi, 2. sezon neyle alakalı?2.sezon daha iğrenç
1. sezon perili ev, 3. sezon cadılar konseyi, 2. sezon neyle alakalı?2.sezon daha iğrenç
2.sezon ilk sezonla az çok bağlantılı gibi Onun konusunu için ne desem tam olmaz1. sezon perili ev, 3. sezon cadılar konseyi, 2. sezon neyle alakalı?
İlk sezondaki aileden birini görsek çok iyi olur şimdiden özledim.2.sezon ilk sezonla az çok bağlantılı gibi Onun konusunu için ne desem tam olmaz
Evet evet. Olay akıl hastanesinden geçiyor. Süpriz mi olur sana spoi olur bilemem ama ilk sezondan isimler varİlk sezondaki aileden birini görsek çok iyi olur şimdiden özledim.
Nette ikinci sezonda akıl hastanesi konu alındı diyor öyle 1 şey mi?
Akıl hastaneli korku filmleri çok daha gerilimli oluyor, bu sezonda gerilim ve iğrençlik tavan yapsın. Sanırım kimin olduğunu biliyorum ama izleyip göreyim merak ettim.Evet evet. Olay akıl hastanesinden geçiyor. Süpriz mi olur sana spoi olur bilemem ama ilk sezondan isimler var
İzlemem herhalde ben, 66 bölüm çok bu dizi için.Veronica Mars'ın filmi düşmüş. Bu hafta izlemeye çalişicam inş. Şimdi bunu buraya niye yazıyorum dimi
Yazıyorum çünkü; bunun dizisi de var 3sezon 22 bölümden oluşuyor.Ne hikmetse bitirmişler diziyi. IMDB'si 8.4 hemde oldukça adından söz ettiren bir diziydi. Yazın izlemeye çalişacam. İzlemek isteyen veya etkinliğe dönüşür mü?? @OzaN @destere @sürgünüm @Çiğdem- @berkann @xemrexxx @sokak sanati @Gk4y @yatutarsa (veee başka yabancı dizi arayanlar sevenler)
her sezon 22 bölüm müVeronica Mars'ın filmi düşmüş. Bu hafta izlemeye çalişicam inş. Şimdi bunu buraya niye yazıyorum dimi
Yazıyorum çünkü; bunun dizisi de var 3sezon 22 bölümden oluşuyor.Ne hikmetse bitirmişler diziyi. IMDB'si 8.4 hemde oldukça adından söz ettiren bir diziydi. Yazın izlemeye çalişacam. İzlemek isteyen veya etkinliğe dönüşür mü?? @OzaN @destere @sürgünüm @Çiğdem- @berkann @xemrexxx @sokak sanati @Gk4y @yatutarsa (veee başka yabancı dizi arayanlar sevenler)
İlk 2x22 son sezon 20'mişher sezon 22 bölüm mü
Filmi?İzlemem herhalde ben, 66 bölüm çok bu dizi için.
bölüm sayısı çok fazla izlemem.İlk 2x22 son sezon 20'miş
Filmi?
Laa gitbölüm sayısı çok fazla izlemem.
Diziyi izlemeden filmin ne anlamı olur ki?İlk 2x22 son sezon 20'miş
Filmi?
İlk postta önce filmi mi izle diyorsun Bilirsin beni sevdiğim filmleri bile dizi yapmaya kalkıyorumBenim için öyle bişey olucakDiziyi izlemeden filmin ne anlamı olur ki?
Onlar da çok zaten. 60 bölümlük bir diziye başlamam için en üst seviye olması lazım The Wire, The Sopranos, Oz, Six Feet Under gibi.
O da doğru bir mantık olabilir ama dizinin sonunu öğreneceksin gibi düşün.İlk postta önce filmi mi izle diyorsun Bilirsin beni sevdiğim filmleri bile dizi yapmaya kalkıyorumBenim için öyle bişey olucak
6FU için gün belirleyelim OZ'da bi nete düşmedi lanet olasıca
Web-dll'de kafiO da doğru bir mantık olabilir ama dizinin sonunu öğreneceksin gibi düşün.
Gün belirleme aşamasına daha çok var mevcut dizileri bitirelim de düşünürüz.
OZ nete düşmedi derken bluray mi diyorsun?
Piyasaya çıkmadı ki nete düşsün.Web-dll'de kafi
gossip girl başroldüVeronica Mars'ın filmi düşmüş. Bu hafta izlemeye çalişicam inş. Şimdi bunu buraya niye yazıyorum dimi
Veronica Mars'ın filmi düşmüş. Bu hafta izlemeye çalişicam inş. Şimdi bunu buraya niye yazıyorum dimi
Veronica Mars'ın filmi düşmüş. Bu hafta izlemeye çalişicam inş. Şimdi bunu buraya niye yazıyorum dimi
House of Cards'ın ilk sezonu bitti,elde dizi kalmadı şimdi ne izleyeceğiz?Forumda en geniş izleyici kitlesine ulaşan dizilerden biri oldu herhalde. Bakalım reytingini koruyabilecek mi ikinci bölümde?