beyazsoylar kovalasın seni emi .ssDur daha yeni geldim 10 dk ya giderim.![]()
Dünkü tartışmada son noktayı ben koyduğum için ben kovalamış oldum.beyazsoylar kovalasın seni emi .ss
hangisi lo o ka tartışıyonuz ki en son ne tartıştınız takip etmek mümkün değilDünkü tartışmada son noktayı ben koyduğum için ben kovalamış oldum.![]()
Boşver ben bile unuttum, aşırı derece lüzumsuz.hangisi lo o ka tartışıyonuz ki en son ne tartıştınız takip etmek mümkün değil![]()
bu şarkıyla gönülleri fethetti zaten, insanın bebek olup meryemin kucağına atlayası geliyor o kadarki içten söylüyor
@destere @yakup09 dinleyin de ses görün@Çiğdem- sen de dinle ve kıskan
@HachiKo @mrt-06 @sokak sanati @*YıldırıM*
bir de @Çiğdem- diyrbilsen herhalde bir an gerçekten o bebek gibi düşündünbu şarkıyla gönülleri fethetti zaten, insanın bebek olup meryemin kucağına atlayası geliyor o kadarki içten söylüyor
@Çiğdem dediklerime katılacaktır![]()
melun ben yaptım zaten .ssOtobüste gelirken bu konunun imajını düşündüm. Çok güzel olacak.![]()
bir de @Çiğdem- diyrbilsen herhalde bir an gerçekten o bebek gibi düşündün![]()
hhaha brak söyleme adımı yanlış yazdığını bildirimi gelmiyordu ne güzelbu şarkıyla gönülleri fethetti zaten, insanın bebek olup meryemin kucağına atlayası geliyor o kadarki içten söylüyor
@Çiğdem dediklerime katılacaktır![]()
zaten meryeme laf edeni yok ederimhhaha brak söyleme adımı yanlış yazdığını bildirimi gelmiyordu ne güzel
ayrıca neden kıskanıcam emre tebrik ederim yanı güzel söylemiş birşey dediğim yok![]()
bana bakk açtırma ağzımı kafana indiririm oklavayı sonra birlikte tatile çıkarız forumdanzaten meryeme laf edeni yok ederimhele bir laf et
![]()
aaa takasın fakesi,pis kız ne diyon senbana bakk açtırma ağzımı kafana indiririm oklavayı sonra birlikte tatile çıkarız forumdan![]()
o konulara girme lütfenaaa takasın fakesi,pis kız ne diyon sen![]()
---- koymayı unutmuşıuz @Çiğdem- öyle bir isim seçmişki eksi nerden çıktıbir de @Çiğdem- diyrbilsen herhalde bir an gerçekten o bebek gibi düşündün![]()
düzelttim ismi bildirim gelmiştir artıkhhaha brak söyleme adımı yanlış yazdığını bildirimi gelmiyordu ne güzel
ayrıca neden kıskanıcam emre tebrik ederim yanı güzel söylemiş birşey dediğim yok![]()
hahahah nufus müdürlüğüne söyle onuda adımı değiştirsin gerçi çiğdem en güzel bayan ismi bence çiğdem çiçekleri var süperler annem o çiçekleri sevdiği için babam adımı öyle koymuş romantik babacığım---- koymayı unutmuşıuz @Çiğdem- öyle bir isim seçmişki eksi nerden çıktı
düzelttim ismi bildirim gelmiştir artıkbasit bir isim bulsan bizde rahatlarız
![]()