Çok düzensiz böyle.konuda tüm müzikler var farkındaysanmy müzikleri dizi sonunda galip çıkan hürrem in destekçilerinin kontrolündedir
![]()
Değerli MOD'um ne der.
Çok düzensiz böyle.konuda tüm müzikler var farkındaysanmy müzikleri dizi sonunda galip çıkan hürrem in destekçilerinin kontrolündedir
![]()
tüm müzikleri tek bir sayfaya koyarsan o sayfanın açılması kaç dakika sürer haberin varmı
Sezon Sezon ayrı konular olacak.tüm müzikleri tek bir sayfaya koyarsan o sayfanın açılması kaç dakika sürer haberin varmıistersen tüm hepsini ilk sayfaya koyayım da gör .ss
aferinDogru diyorsun, baya düzensiz, lakin hepsini ilk sayfaya eklersen konunun acilmasi baya uzun sürer.
O yüzden Hürrem devletinde yapacak birsey yok![]()
derin forum seni yok eder sen konuyu açmadanSezon sezon ayrı konular olacak.Örnek.
"Muhteşem Yüzyıl 1. Sezon Tema Müzikleri"
Içerik : Ağıt Müziği vb.
Bir üst yoruma bak.Dogru diyorsun, baya düzensiz, lakin hepsini ilk sayfaya eklersen konunun acilmasi baya uzun sürer.
O yüzden Hürrem devletinde yapacak birsey yok![]()
Bir üst yoruma bak.Her sezon için ayrı konu.
![]()
bir şartım var hürrem melektir akroştişinde bir şiir yazacak mahocularGüzel önerizaten dizinin kendi bölümü var, sorun olmaz gibi
Tabi @xemrexxx 'in derin forumu ile anlasman gerek
![]()
Bayılıyorum bu müziğe günde enaz 5 defa dinliyorum.
Sahneyi de yazaydın iyiydi
Musti'mi hatırladım senin yüzünden yine.
turkweb youtube kanalı videoları gizlemiş yüklenen videolarda gözikmiyi ama araştırınca buliyinSahneyi de yazaydın iyiydi![]()
ben bu müziği paylaşmasam mustiyi unutacaktın yani.ssMusti'mi hatırladım senin yüzünden yine.![]()
![]()
Her an yas mı tutayım ne yapayım?turkweb youtube kanalı videoları gizlemiş yüklenen videolarda gözikmiyi ama araştırınca buliyin
ben bu müziği paylaşmasam mustiyi unutacaktın yani.ss
dizi değil,gerçek olması etkiliyor insanı.Musti'mi hatırladım senin yüzünden yine.![]()
![]()
Unutmak zor ama çalışacağız artık.