aman dikkat et selim çok içki içiyorşu anda muhteşemin tektanesi nartanesi nurtanesi birtanesi nurbanum)
evet beni yollayın![]()
aman dikkat et selim çok içki içiyornurbanu ile karıştırmasın seni
![]()
hürrem zehri ancak düşmanlarında işe yarariki selim arasında kız ceryanda kalacaken iyisi ayyaş selimi tenhada hürrem zehiriyle halletmek
![]()
aman dikkat et selim çok içki içiyornurbanu ile karıştırmasın seni
fatma sultan ın müziğini dinleyince aklıma tosun paşa vb. diziler geliyi![]()
😱 niye lo
hepsinikendi koşuluna göre değerlendireceksinyani yaşına göre iyide nurbanuyla karşılaştırınca kadük kalıyor![]()
hepsinikendi koşuluna göre değerlendireceksinbundan önceki hatçe,şah sultanalr gibi değil en azından güldiriyi
![]()
nurbanu yu nasıl düşündün ki sen sadece göğüs bölümüne odaklanmıştın bir profilden bak nurbanuya belki beğenin düşertamam kendi koşullarında değerlendirirsen çok çok iyi hatta çoğu genç kızı cebinden çıkarırdizinin tamamına göre değerlendirdik nurbanuyu düşündüm sonra bunu, baktım çok sönük kaldı
)
nurbanu yu nasıl düşündün ki sen sadece göğüs bölümüne odaklanmıştın bir profilden bak nurbanuya belki beğenin düşer![]()
4. Sezon Bölümlerinin müzikleri için ayrı bir konu açıcam.
konuları bölmeyelim lütfen mahocular4. Sezon Bölümlerinin müzikleri için ayrı bir konu açıcam.![]()
Yok ya Esra açıyor ya onun gibi tema tema.konuları bölmeyelim lütfen mahocular![]()
konuda tüm müzikler var farkındaysanYok ya Esra açıyor ya onun gibi tema tema.Çünkü dizi bitince hepsi bir ara da olsun dinler dinler hasret gideririz.
![]()