melu na bak hele o kucakda sadece bana yer varbu şarkıyla gönülleri fethetti zaten, insanın bebek olup meryemin kucağına atlayası geliyor o kadarki içten söylüyor
@Çiğdem- dediklerime katılacaktır![]()
melu na bak hele o kucakda sadece bana yer varbu şarkıyla gönülleri fethetti zaten, insanın bebek olup meryemin kucağına atlayası geliyor o kadarki içten söylüyor
@Çiğdem- dediklerime katılacaktır![]()
ben varkene o kucak bnmdir sadece yorum konusuna gel hem melunmelu na bak hele o kucakda sadece bana yer var![]()
ben varkene o kucak bnmdir sadece yorum konusuna gel hem melun![]()
duygulanmayan [HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] den bile olamaz .ss
@destere @Bully @mrt-06 @HachiKo @sokak sanati @Çiğdem- @*YıldırıM*
melun.ssBen konuyu düzenlerken buluta yüklüyüm diyorum böylece tüm müzikler tek bir sayfada olur kasmaz, hem Youtube kapalı artık.. @xemrexxx
Muhteşem olacak, dinler dinler durursun.melun.ss
melun.ss ben aynısını youtubeden bulup indiririmMuhteşem olacak, dinler dinler durursun.Bak şöyle yükleyeceğim konuya.
Ama Youtube'nin hepsi tek sayfada kasar, benim bilgisayar çöker mesela.melun.ss ben aynısını youtubeden bulup indiririm![]()
Ama Youtube'nin hepsi tek sayfada kasar, benim bilgisayar çöker mesela.Sus bakıyım totona kürek geliyor.
![]()
Bende youtube kapalı. .ss Hepsi bir arada olan müzik şeyini mi diyorsun? Onda birçoğu eksik.
like this![]()
yok artıkın kendini öne çıkarmak için neler diyonBende youtube kapalı. .ss Hepsi bir arada olan müzik şeyini mi diyorsun? Onda birçoğu eksik.![]()
Tamam.yok artıkın kendini öne çıkarmak için neler diyon![]()
Duygulandım tabi ya aytekin müzikleri her zaman iyidir
duygulanmayan [HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] den bile olamaz .ss
@destere @Bully @mrt-06 @HachiKo @sokak sanati @Çiğdem- @*YıldırıM*
turuncum narım totosu büyük karım diye gider bu dizeler, inşallah sülümanı düzeler
sülüman ile bile fantezin var ::turuncum narım totosu büyük karım diye gider bu dizeler, inşallah sülümanı düzeler)