Eve gidince veririmCevap vermeyi düşünüyor musun![]()
Tapatalk
Eve gidince veririmCevap vermeyi düşünüyor musun![]()
Yapı meselesi. Genetik de denebilir. Biraz uç noktada olmuş sadece.Neden bu kadar sıkılgansın...konuşkan değilsin gerçekte.. forumda değil tabii...başkası tarafından nasıl algılanıyorsun yani hiç birileri tarafından algılandığının farkına vardın mı... kalabalık ortamlardan hoşlanırmısın... neler yaparsın hobilerin neler.. artık benim ki bu iş biyografiye girdiya neyse hadii hayırlısı....
Evet, eskisine göre daha güzel tabiiki.Facebook'ta yeni anasayfa düzenini beğendin mi ve kullanıyorsan Twitter'daki yeni tasarımı? @XanTier
Hastalık değil bu, yapısal bir durum.Üsengec hastaligi ne zaman basladi? Belirtileri nelerdi? Üsengec olmamak icin mücadele ediyor musun? Ilaci var mi?
MHP'liler genelde BBP'ye oy verecek. BBP'nin adayı eski Ak Parti adayı. Ak Parti'yle eski adayı kapışacak. Ama Ak Parti birazcık önde şu anda. Değişebilir.@XanTier keçiörende seçimi kim alır ?
Valla yani, hiç bu hafta buradayım diyenlerden ses soluk yokSorular tükendi bee dostum![]()
15'i geçebilir belki.Sence kaç sayfaya ulaşacak konu?
Ak Parti genel seçimde düşer, CHP ya da MHP 1 ya da 2 dönem iktidar kalırsa sonrasında 60'ı bile geçerAk Parti yüzde 60 alır mı sence ?
Ak Parti düşmez bence yüzde 50 alır gibiAk Parti genel seçimde düşer, CHP ya da MHP 1 ya da 2 dönem iktidar kalırsa sonrasında 60'ı bile geçer![]()
aga ben şimdi yatacam sonra devam ederiz
Kendisi mi, yoksa onu canlandıracak bir karater mi?aga ben şimdi yatacam sonra devam ederiz
sıcak sıcak sorayım bakalım
hacıosmanoğlu vadide oynar mı![]()
kendisi olm adama polat alemdar diyorlar beyaz tv deKendisi mi, yoksa onu canlandıracak bir karater mi?![]()
Adama ilk geldiğinden beri mafya deniyor zatenkendisi olm adama polat alemdar diyorlar beyaz tv de
trabzonu kurtlar vadisine çevirdi adam çatılara sniperler yerleştirmiş trabzon valisi keskin nişancılar falan
maçtan sonra da cezamız neyse çekeriz diyor![]()
maçtan önce de vadi müzikleri çalmış stadta cendere dir büyük ihtimal daha bakmadımAdama ilk geldiğinden beri mafya deniyor zaten
Kendisinin ne işi olur? Adam gerçekte kurmuş zaten imparatorluğunu![]()
Adama ilk geldiğinden beri mafya deniyor zaten
Kendisinin ne işi olur? Adam gerçekte kurmuş zaten imparatorluğunu![]()
İyi biliyorumHemen sorulara geçiyorum;
Beni nasıl biliyorsun?
Adam yaşıyo resmen. Yerinde olmayı isterdimmaçtan önce de vadi müzikleri çalmış stadta cendere dir büyük ihtimal daha bakmadım![]()
İsteyen giriyor. Ben 1,5 yıl sonra girdim bu odaya,o kadar süredir ben de ondan korkuyodumİnşallah beni sorguya çekmezler forumu terkederim ne yani böyle 10 sayfa cevapmı vereceğim?![]()