FF-Sorgu Odası-Hafta 41-Sorgudaki İsim: XanTier

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden bu kadar sıkılgansın...konuşkan değilsin gerçekte.. forumda değil tabii...başkası tarafından nasıl algılanıyorsun yani hiç birileri tarafından algılandığının farkına vardın mı... kalabalık ortamlardan hoşlanırmısın... neler yaparsın hobilerin neler :D .. artık benim ki bu iş biyografiye girdiya neyse hadii hayırlısı....
Yapı meselesi. Genetik de denebilir. Biraz uç noktada olmuş sadece.
Samim olmadığım insanlar karşı rol yaparım her zaman. Normal bir insanmış gibi davranırım.
Hayır, yalnızlık iyidir.
Pek bi hobim yok. Oyun oynarım, müzi dinlerim... :D

Facebook'ta yeni anasayfa düzenini beğendin mi ve kullanıyorsan Twitter'daki yeni tasarımı? @XanTier
Evet, eskisine göre daha güzel tabiiki.
Twitter da eskisine göre daha güzel bence.

Üsengec hastaligi ne zaman basladi? Belirtileri nelerdi? Üsengec olmamak icin mücadele ediyor musun? Ilaci var mi?
Hastalık değil bu, yapısal bir durum. :D
Hayır, hiç araştırmadım, ilaç falan var mı bilmiyorum.

@XanTier keçiörende seçimi kim alır ?
MHP'liler genelde BBP'ye oy verecek. BBP'nin adayı eski Ak Parti adayı. Ak Parti'yle eski adayı kapışacak. Ama Ak Parti birazcık önde şu anda. Değişebilir.

Kendisi mi, yoksa onu canlandıracak bir karater mi? :D
kendisi olm adama polat alemdar diyorlar beyaz tv de :D
trabzonu kurtlar vadisine çevirdi adam çatılara sniperler yerleştirmiş trabzon valisi keskin nişancılar falan :D
maçtan sonra da cezamız neyse çekeriz diyor :D

kendisi olm adama polat alemdar diyorlar beyaz tv de :D
trabzonu kurtlar vadisine çevirdi adam çatılara sniperler yerleştirmiş trabzon valisi keskin nişancılar falan :D
maçtan sonra da cezamız neyse çekeriz diyor :D
Adama ilk geldiğinden beri mafya deniyor zaten :D

Kendisinin ne işi olur? Adam gerçekte kurmuş zaten imparatorluğunu :D

Adama ilk geldiğinden beri mafya deniyor zaten :D

Kendisinin ne işi olur? Adam gerçekte kurmuş zaten imparatorluğunu :D
maçtan önce de vadi müzikleri çalmış stadta cendere dir büyük ihtimal daha bakmadım :d

Hemen sorulara geçiyorum;
Beni nasıl biliyorsun?
İyi biliyorum :D

Kötü espriydi.
Bildiğim bir üyeydin, ama ne zaman tanıdın dersen, senaryo yazdığın sıralarda tanıdım, senaryon güzeldi, beğenerek okuyordum. Vadici olman benim için artı puan (herkes için aynı şeyi yazıyorum :D), dolayısıyla bir muhabbet kaynağı oluşturuyor bu, yeri geldiğinde muhabbet edebileceğim ve bundan sıkılmayacağım birisin :)
🙂 smileyini kullanmanı pek sevmiyorum :D

maçtan önce de vadi müzikleri çalmış stadta cendere dir büyük ihtimal daha bakmadım :D
Adam yaşıyo resmen. Yerinde olmayı isterdim :D

İnşallah beni sorguya çekmezler forumu terkederim ne yani böyle 10 sayfa cevapmı vereceğim?:)
İsteyen giriyor. Ben 1,5 yıl sonra girdim bu odaya,o kadar süredir ben de ondan korkuyodum :lol:

İkinci sorum;
Vadi'nin gidişatını nasıl buluyorsun? Ortak noktamız bu sonuçta :D

Bu arada 1,5-2 yıldır üyeyim sicilim temiz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...