FF-Sorgu Odası-Hafta 41-Sorgudaki İsim: XanTier

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda siyasetin olması zaten saçmalığın daniskası. FF Yönetim'in konular açmasıyla bu kural iyice delinmiş oldu. Hergün tartışşma çıkıyor. Ne zaman Top15'e baksam bir konu mutlaka orada. Siyaset tartışmayı severim, herkese verecek cevabım var, ama forumda olmasını hiç ama hiç istemdiğim bir şey. Forumdan beni soğutan en büyük etken.

Eskiden daha iyiydi. Görevlerini daha layıkıyla yapıyorlardı. Son aylarda pek beğenmiyorum. Gerek yaklaşımları gerek kuralları uygulamaları. Forumu da zaten son birkaç aydır pek beğenmiyorum...

Yakamoz-Asi ve FKs14'ü düşünmüştüm, oldular da zaten.

Kimse olamaz bence :D

Ben ölmeden bitmeli, yoksa merak ederim :F
Vadi dışında dizim yok. LM devam etseydi onu izlerdim. Arkadaşım Hoşgeldin izliyorum PC'de.
Yok.

-Hayır.
-Akraba ortamı :D Genelde susarım, yapım gereği.
-Kurtlar Vadisi :love1:Memati.
Yabancı dizi izlemeye yeltendim birkaç kez ama hiç izlemedim. Dizi konusunda milliyetçi olmak gerektiğini düşünüyorum :D
-Hayır.
-3. ya da 4. sınıfta hocadan tokat yemiştim, çok acımıştı. Çok sert vurmuştu peruklu ganyancı pislik 😡

hmm hmmm anladım...buradan peruklu ganyancıya selamlarımızı iletmişde olduk... güzel milliyetçilik duygun var felan....

Seninle de pek tanışıklığımız olmadı, pek sohbet etmedik. Ancak tanımadan en sevdklerimden oldun. Nedenini ben de bilmiyorum. :D
Aklı başında, yeri geldiğinde olgunsun, ama bazen de tam tersi oluyorsun. Keşke benzemeye çalıştığın kişi değil de kendin olsan.

Keçiören'de oturuyorum.

Melih Başgan alır. :D Adaşımla Mansur Yavaş arasında %10-15 fark var zaten. Kapanabilecek gibi durmuyor pek.

Valla hiç bilmiyorum orayı. Devlet Bahçeli Osmaniyeli, belki MHP alır. Tamamen sallıyorum :D
Teşekkür ederim düşüncelerin için. :D Benzeme konusuna gelirsek. Birisi itiraflara bu konuyla ilgili bir şey yazdı sanırım sendin. Ama açıkçası kimseye benzemeye çalıştığımı düşünmüyorum. Bilinçli olarak öyle bir çabam yok yani. Belki istem dışı olarak yapıyor olabilirim sadece. Bu konuyu özelden konuşalım bir ara hem sohbet etmiş de oluruz. :D

Buraya yazılan sorular dos doğru ceavplanmakta değil mi? ....

Okuduğun bölümü isteyerek mi seçtin? Eğer seçmediysen, ne istiyordun?
Açıkça söylemek gerekirse; hiç bir şeyi hedefime koymamıştım. İyi bir mühendislik diyerek girdim sınava, en iyi burası tutuyodu, 2 yıl hazırlığa fln aldırmadım, girdim :D

Buraya yazılan sorular dos doğru ceavplanmakta değil mi? ....
Tabiiki. Şu anda baskı altındayım, yalan konuşmam mümkün değil :D

Açıkça söylemek gerekirse; hiç bir şeyi hedefime koymamıştım. İyi bir mühendislik diyerek girdim sınava, en iyi burası tutuyodu, 2 yıl hazırlığa fln aldırmadım, girdim :D

Tabiiki. Şu anda baskı altındayım, yalan konuşmam mümkün değil :D

Aslında sana o duygular altında soru sormak yanlış ama yapacak bişey yok.... :D iyi barii sorularımı hazırlıyım da ben....

Gününün büyük bir vaktini bilgisayarda harcayarak hayatına yazık ettiğini düşünüyor musun? Yani gençsin, gezmek görmek gerek? Arada bana oluyor da. Sonra geçiyor.

Gününün büyük bir vaktini bilgisayarda harcayarak hayatına yazık ettiğini düşünüyor musun? Yani gençsin, gezmek görmek gerek? Arada bana oluyor da. Sonra geçiyor.
berkan sen daha çok gençsin merak etme ilerde açılırsın :D

Günümüz gençliği hakkında ne düşünüyorsun? :D
Kötü.
Her şeyi dalgaya alan, ahlaktan ve edepten uzak, siğneye çekmek nedir bilmeyen insanlar geliyor maalesef...
3 dönem kuralı kalkar mı sence ?

Tayyip Erdoğan`ın cumhurbaşkanı olmasını ister misin ?
Kalkabilir, bilmiyorum epk o olayı.

İsterim.
Hayır :X
Arada bana da geliyor o düşünceler, ama bir süre sonra bende de geçiyor :X

berkan sen daha çok gençsin merak etme ilerde açılırsın :D
Yok öyle bi dünya, açılma maçılma yok. :D

Sıla dinliyor musun ve dinliyorsan en sevdiğin şarkısı? :)
Hayır, hiç adam akıllı dinlemedim. :D

Neden bu kadar sıkılgansın...konuşkan değilsin gerçekte.. forumda değil tabii...başkası tarafından nasıl algılanıyorsun yani hiç birileri tarafından algılandığının farkına vardın mı... kalabalık ortamlardan hoşlanırmısın... neler yaparsın hobilerin neler :D .. artık benim ki bu iş biyografiye girdiya neyse hadii hayırlısı....

Facebook'ta yeni anasayfa düzenini beğendin mi ve kullanıyorsan Twitter'daki yeni tasarımı? @XanTier

Üsengec hastaligi ne zaman basladi? Belirtileri nelerdi? Üsengec olmamak icin mücadele ediyor musun? Ilaci var mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...