Baştan şunu söyleyeyim.Dizi çok iyi gitti, sezon boyunca. Öyle benim bir dizi alişkanliğim vardir.Sevdiğim dizileri ilk izlemeye çalişirim. Nitekim Son 2-3 senedir pazartesileri ilk The Walking Dead ile başlardir. Bu dizi onun önune geçti
Gelelim diziye. Dizi onca komplo teorilerine rağmen sezon finali bende hayal kırıklıgı olmadı. Eğer o komplo teorilerinden birisi gerçelşeseydi yıkılırdım resmen. Dİziyi baştan aşağı yanliş izlediğim kanaatine varirdim. Diziyi tam benim kafamdaki ilerlettiler. "Katil şu" dedirtmediler.Hep karakter kattılar işin içine. Kötümüydü değildi ama bu komplo teorisiyle çıta fazla yukarı çıktı ve
@berkann'ın paylaştiği resmi gören yapımcılar senaristler şimdi ağlaşiyorlardir neden bunlari biz göremedik diye
O ayrıntılari gerçekten kendileri izleyicilerdeki heycanı arttırmak için mi koydukar yoksa hepsi bir rastlantımıydı şimdiki soru bu oldu
Dizinin 2.sezonuna dair henüz haberler yok.Olsa bile kadronun değişeceği son bölümde kesinleşti. (aslında Rust ölmediğine göre günümüz zamanınıyla yeni bir dava senaryolaştirilabilir)
Bölüm yorumu;
Rust bu zamana kadar olaylari çözerken son hamleyle (yeşil kulak olayını) Marty yapti
Sanırım birbirlerini tamamlıyorlar demeye getirdiler
Dizinin "bak bu güzeldi" hareketi.Kiralık katilin arabaya ateş edişiydi
Rust'un gördüğü o kara delik gibi olayın anlamı heeralde son sahnelerde kızı ve babası hakkında konuşmaydı
Eğer oysa hiç anlamlı yada duygusal gelmedi.
Bu arada Hannibal izleyenler bilir(
@berkann @OzaN). Rust duvardaki resimleri göz gezdirirken gök yuzunu görmesi "aha Tanrının gözü olayı" dedim bi an
Rastlantı sahnelermiydi yoksa ABD'nin oyunu mu bilemedim
Dediğim sahne;