az gösteriyorlar dany'miSuikast ölüm falan denildi korkudan gidiyordum.
Zaten jenerikte adı geçmeyince anladım ben bu bölüm yok.
az gösteriyorlar dany'miSuikast ölüm falan denildi korkudan gidiyordum.
Zaten jenerikte adı geçmeyince anladım ben bu bölüm yok.
az gösteriyorlar dany'mi
4. sezonda bol bol olacak diyollaAynen.İlk bölüm çok güzel ısınmıştık sonra yavaş yavaş azaldı ve bu bölüm yok oldu.
4. sezonda bol bol olacak diyolla
benim işim belli olmaz spoiler konusundaKraliçe duyumlarını bende aldım.
4. sezona yetişmeye çalışıyorum.Fazla spoi verme bu arada.
benim işim belli olmaz spoiler konusunda
merak etme cat ın intihar edeceğini falan söylememBir sonra ki alıntın okunmayacak.
merak etme cat ın intihar edeceğini falan söylemem
çünkü yok öyle bir şey heyecanlan biraz dedim
görücü usulüyle evlendiler neticede
bu diziyi bende çok merak ediyorum başlamayı düşünüyordum ama bir türlü fırsat olmadı nasıl izlediğin kadarıyla öneriyormusun bizlere 😵😵glee 5x10
helix 1. ve 2.bölüm sizin felix kadar olmasa da helix de iyi dizi çıktı @Çiğdem- @destere
o nasıl virüs kırmızı kanı siah yapıyor vücdu yok ediyi vışşhhhh 😱
son sahnede jules u da kaybettik galiba daha 2.bölümden o garip ispanyol isimli asker köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın japon amcanın da gözleri nasıl parladı 😱
ilk 2 bölümü izledim şimdilik konuyu nasıl uzatacaklar bilmiyorum ortada bir virüs var şimdilik üs gibi bir yerdeler sadece virüs üsten çıkıp yayılırsa büyük maliyet gerekir onu da bu kanal karşılayamaz gibi konunun gelişmesi zor gibi şimdilikbu diziyi bende çok merak ediyorum başlamayı düşünüyordum ama bir türlü fırsat olmadı nasıl izlediğin kadarıyla öneriyormusun bizlere 😵😵
glee 5x10
helix 1. ve 2.bölüm sizin felix kadar olmasa da helix de iyi dizi çıktı @Çiğdem- @destere
o nasıl virüs kırmızı kanı siah yapıyor vücdu yok ediyi vışşhhhh 😱
son sahnede jules u da kaybettik galiba daha 2.bölümden o garip ispanyol isimli asker köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın japon amcanın da gözleri nasıl parladı 😱