Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

glee 5x9
point:7.8

hepsini anladım da tina-artie arasında düşmanlık yaratmak nedir :(
becky süperdi :F
santana-rachel kavgası iyiydi ama umarım haftaya biter :)
kurt de bu starchild a aşık olici gibi :F
uyuz marley ve siyah-beyaz sevgilileri çok az gözüktü :oley:

hangisi daha iyi söylemiş? @denizz19 @yatutarsa @destere @Forumdash @KayıpSehir
Oğluşum güzel evladim bizim sayfamız var orayı uplatsana :X

İlkler unutulmazda:F:F

Yeni albüm çıkarmaya hazırlandiğindan(yada çıkardı) çok zayıf. Eski halleri daha sexydi böylede güzel ama biraz çırpı duruyor:X
Ah az once bir film izledim teksas katliami aboo orada bir hatun var o neydi oyle bakamadim filme onu izlemekten :) konumuzla ilgisi yok ama sexy deyince aklima geldi :F

glee 5x9
point:7.8

hepsini anladım da tina-artie arasında düşmanlık yaratmak nedir :(
becky süperdi :F
santana-rachel kavgası iyiydi ama umarım haftaya biter :)
kurt de bu starchild a aşık olici gibi :F
uyuz marley ve siyah-beyaz sevgilileri çok az gözüktü :oley:

hangisi daha iyi söylemiş? @denizz19 @yatutarsa @destere @Forumdash @KayıpSehir

tabiki ilk video daha profesyonel taha temiz bir sese sahip kendisini zorlamıyor sesi net ve hoş geliyor.. ayrıca kadın çok güzel:)

ikincisi çaylak çok bağırmış ses tonu iyide bağırınca rahatsız edici veee en önemliside ilkine göre tipsiz olması :)

Esmer mi sarişin mi? :X Bilmem sorasım geldi:bilmem:

@denizz19 omuzdan yukarısını görmemişki :)

tabiki ilk video daha profesyonel taha temiz bir sese sahip kendisini zorlamıyor sesi net ve hoş geliyor.. ayrıca kadın çok güzel:)

ikincisi çaylak çok bağırmış ses tonu iyide bağırınca rahatsız edici veee en önemliside ilkine göre tipsiz olması :)

@denizz19 omuzdan yukarısını görmemişki :)
Yüzü de çok iyiydi kızın :D Kızın adını da buldum Alexandra Daddario imiş adı. :D @Forumdash

Yüzü de çok iyiydi kızın :D Kızın adını da buldum Alexandra Daddario imiş adı. :D @Forumdash

dadario candır :)

ama videodaki o değildir dadario olmak kolaymı :)

3438aaec7d2f64a7e3051ef0104d1b0d.jpg

Breaking Bad'e başlamışsın sonunda :D @berkann tebrikler darısı got'un başına :)
walter reyizin öleceğini öğrenince benim de diziyi izleyesim gelmiyor bir türlü.ss

Dexter 5*1
Belki de ilk kez acı, vicdan azabı çeken Dexter'ı izledik.. Adam ne yapacağını bilemedi ritüelini bile bozdu. :d

Astor fena gider yaptı Dexter'a tam da ergen zamanları..

Rita öldüğünden midir nedir daha bir güzel, sempatik görünüyor gözüme. :(

@yatutarsa
Zaten ilk bölümden belli gibi öleceği. :D Ama nasıl öleceği belli değil, onu da bilmiyorum işte. :D

yok artık, öleceğini bilmeyen biri kesinlikle anlayamaz ilk bölümden öyle bir şey :D nerden öyle bir sonuca vardın ki :D

Akciğer kanseriymiş ya. Sayılı günü kalmış. Ama tabi öleceğini bilmesem biraz zor aklıma gelirdi. Neyse işte kendimi avutuyorum, ama olsun. :D

Akciğer kanseriymiş ya. Sayılı günü kalmış. Ama tabi öleceğini bilmesem biraz zor aklıma gelirdi. Neyse işte kendimi avutuyorum, ama olsun. :D
haha :D ben de şu sunu işini aradan çıkarırsam devam edicem diziye ayda bir bölüm izliyorum. :( zamanında günde 4 bölüm izlemişliğim var hey gidi hey bi spoi dizi hayatımı bitirdi :(

Dexter 5*2

Astor ne tripli çıktı öyle yaşadığı normal bir şey değil ama Dexter'ın üstüne çok gidiyor kaç defa özür diledi adam yaranamıyor hala hanfendiye. :D

Dexter sesli güldürdü bu bölüm* :D

Ayrılmaları iyi oldu bence Dexter&Hannah aşkı için :D * Aslında gülünecek bir sahne değildi ama "Acaba Rita'yı neden hedef aldı? + Seri katil olduğundan olabilir mi?" bir de Harrison henüz konuşamıyor dediği sahneden sesli güldüm :D
bir de Deb'in sahnelerinden birine gülmüştüm ama hatırlamıyorum

Miami merkez seri katil herkes :F Maşallah baya seri katil var şehirde :D