dün gece izledimNe ara izledin akşamdan beri Muhteşem Yüzyıl konuşuyoruz.
dün gece izledimNe ara izledin akşamdan beri Muhteşem Yüzyıl konuşuyoruz.
Ne ara izledin akşamdan beri Muhteşem Yüzyıl konuşuyoruz.
nasıl ölçtn
nasıl ölçtn
Abi nasıl konsantre oluyorsunuz,alt yazı ne oluyor bu arada?onun ne ara izlediğini bilmiyorum ama mesela ben şu anda TWD izliyorum arada burayada yetişiyorum
el yordamıyla
Geçen hafta ilk bölümü izledim hiç iyi değildi Küçük cocuk çok tatlıdı gerisi vasat+ vasattıstar crossed 1. ve 2.bölüm gani müjde bu diziye dava açsa yeridir
@destere @sürgünüm @Forumdash @xBUGRAx @OzaNmarslılar ve dünyalıalr 10 yıl önce savaşmış yenilen marslıalr bölge denen bir yerde tutuluor içlerinden 7 tane genç seçilip lisye gidiyorlar adları atrialı 7'li uzaylı gurubun esas oğlanı ile dünyalı kız 10 yıl önce karşılaşmış tesadüf yine karşılıyorlar dünyalı kızın dünyalı sevgilisi kötü adamalrın yanında uzaylı oğlanın babasını sevdiği dünyalı kızın babası öldürüyor
ben de beğenmedim yazın boş zamanda izlenirGeçen hafta ilk bölümü izledim hiç iyi değildi Küçük cocuk çok tatlıdı gerisi vasat+ vasattı
Abi nasıl konsantre oluyorsunuz,alt yazı ne oluyor bu arada?
ben ozaman içinde belki diyorumben de beğenmedim yazın boş zamanda izlenir
Bende bu akşam hem Muhteşem Yüzyıl hemde maçı birarada izledim kafam oldu at kafası.bir bölümü yarılayınca reklam arası olmayınca sanki dizi reklam arası vermiş gibi durduruyoruz gelip forumda üç beş gevezelik yapıyoruz bu arada bir elimizde çay bardağı çay bitene kadar forumda gevezelik süremizde bitmiş oluyor sonra tekrar dönüp kaldığımız yerden devam ediyoruz diziye
Geçen hafta ilk bölümü izledim hiç iyi değildi Küçük cocuk çok tatlıdı gerisi vasat+ vasattı
Hanna'yı bende severim zevkler burda birleşiyorsa Hanna gibi biri olmadiğinin altına imzamı atarım Tamamiyle kızlara yönelik bir dizi parlak erk çok PLL'de öyle ama PLL'nin en azından A kim sorusunu soruyorsun burda hiç bişeyzaten emrenin izlediği diziden hayır gelmezde yinede boş bir alan olsa bu diziyede bir bakardım konusu iyi olmasada belki bir hanna vardır
revolutıon 2x14
@Forumdash @BesaleTaaron reyiz çok saçmaladı o ne öyle 2014 de modern dünyaya geldi duncan-charlie işbirliğ iiyiydi charli bir monroeye bir oğluna bburun kıvırıyor
tomorrow people 1x14
dizi resmen 2.sezona geçmiş gibi oaly tamamen değişti stephenın babasını gördük ölü mü yaşiyi mi anlaşılamıyor john caraya çok içerlendi ikiz olayı güzeldi
pretty little liars 4x21
@desteresüperdi spencer döktürdü aria buzdolabı yine paige melunluk etti .ss bu polis de sarı parlak oğlan da hannaya yazıyor hanna polisi öptü neden öpütüm bilmiyorum diyor
Biraz başka kanallara açıl CW'ye takılıp kalmışsın.reign 13.bölüm
çok saçma bir hal aldı dizi
tomorrow people,reign izliyorum carrie diaries sezon finali yaptı star crossed konusunda kararsızım o kadar da çok değilBiraz başka kanallara açıl CW'ye takılıp kalmışsın.
afiyet olsun