Damien Duff
Süper Favori Üye
isin icinde çatışma olmalı pararel devlet gibiFATIH HARBIYE IZLEYENINIZ YOKMU YA DIZIM MUTHIS GIDIYOR.NEDEN IZLEYENLER YORUM YAPMIYOR HER CUMARTESI BOYLE.FOXTAYKEN COK IZLIYODUNUZ AMA
isin icinde çatışma olmalı pararel devlet gibiFATIH HARBIYE IZLEYENINIZ YOKMU YA DIZIM MUTHIS GIDIYOR.NEDEN IZLEYENLER YORUM YAPMIYOR HER CUMARTESI BOYLE.FOXTAYKEN COK IZLIYODUNUZ AMA
Her Anlığı paylaşırken aklıma aynı soru geliyor.çok derun derun düşünme
o yorumu gördüm de diziyi izlemeden elleşmeyeyim dedim Bu gece Hanniba- Hoc ve Orange izlenilenecek Kalite kuşaği var bu gecedünden beri orange is the new balack 2. bölümün sonundaki şarkı kime ait onu arıyorum bulur bulmaz sana haber verdim işte ))
Şefkat tepe reklamdı diğerlerini bilmiyorumrıza baba çok iyi gitmiş kimler reklamdı 22.45-23.00 arasında...
Acun ve Şefkat Tepe..rıza baba çok iyi gitmiş kimler reklamdı 22.45-23.00 arasında...
o yorumu gördüm de diziyi izlemeden elleşmeyeyim dedim Bu gece Hanniba- Hoc ve Orange izlenilenecek Kalite kuşaği var bu gece
adamlar kaç saattir bugünün saraylısını çekiştiriyor biz my ile bağlantılı çekiştirince mesajlar anında siliniyor forumda my yi çekemeyen çok var demek kiHer Anlığı paylaşırken aklıma aynı soru geliyor.
Dizi guzel ama yani.Siz izlesenizde izlemesenizde benim dizim de vam ediyor.Tarihe gececekORUMDA BIR KISININ IZLEDIGI VE UZUN SUREN DIZI DIYE 😉izleyen yok bir bölüm izledim olacak gibi değil baktım terkettim o dizide hayat devam ediydaki şirin vardı ama başrol oğlan fiyasko
Şanlıurfa'dan İstanbul'a gelmek de zorluk çekiyorlardır oyuncular, ayrılamıyorlardır. @denizz19Bu biraz da başarıyla alakalı değilmi.Karagül'den niye ayrılık yaşanmıyor o vakit?
23:00 - 23:15 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 7.58
2) SHOW: 5.54
3) STAR: 5.49
4) SMNYL TV: 5.2
5) ATV: 2.71
Muhteşem Yüzyıl Çarşamba gününün yapımı Bugünün Saraylısı günün dizi. O yüzden mesajını silmişlerdir. Zaten bir Mod gelirse Bugünün Saraylısı mesajları da silinir ya da taşınır kendi konusuna.adamlar kaç saattir bugünün saraylısını çekiştiriyor biz my ile bağlantılı çekiştirince mesajlar anında siliniyor forumda my yi çekemeyen çok var demek ki
Onlar için zorluk yok ya uçakla iki dakikada gelirler.Şanlıurfa'dan İstanbul'a gelmek de zorluk çekiyorlardır oyuncular, ayrılamıyorlardır. @denizz19
Şaka bir yana Karagül ile ilgili de bir takım sorunlar ve ayrılıklar gelecek sezonda yaşanabilir. Ama umarım olmaz...
my kadar hızlı olmuyor neyse kural kuraldır konu dışıysa ya silinir ya taşınırMuhteşem Yüzyıl Çarşamba gününün yapımı Bugünün Saraylısı günün dizi. O yüzden mesajını silmişlerdir. Zaten bir Mod gelirse Bugünün Saraylısı mesajları da silinir ya da taşınır kendi konusuna.
Izle bence.Bu arada bn cok gicik oluyom kanal fanlarina fatih harbiye foxtan bi gitti fox fanlari diziyi izlemeyi biraktilar.Yahu o kadar kolaymi onca zaman izlrdigin diziyi sirf kanal degistirdi diye izlenmemezlik olurmu. HIC ANLAMIYORUMBiraz önce göz attım. Neslihan oyunculuğunu baya bir geliştirmiş, ilk başladığı sıralar çok göze batıyordu. Senaryo anlamında da bir düzelme var. Fox'tan gidince baya baya güzel bir dizi olmuş.
Dizi guzel ama yani.Siz izlesenizde izlemesenizde benim dizim de vam ediyor.Tarihe gececekORUMDA BIR KISININ IZLEDIGI VE UZUN SUREN DIZI DIYE 😉
galip derviş izliyimtek başına dizi çekilmez @xemrexxx ile izleyin gariban cumartesi bişeyde izleyemiyor şaşmış napsın ))