Arka Sokaklar çok başarılı gitmiş bugün anlıklarda. Acun boşluğu bulamayınca haliyle çok yüksek oranlar alamamış ama AB zirvesi garanti gibi bir de TNS şişirirse tamamdır. Fatih Harbiye'de 6 reytinge kadar yükselmiş gayet iyi.
Ne zamandan beridir bi haber var onu acarım geceye doğru![]()
Aynen öyle. Selçuk Yöntem candır. Eğer BS'dan da ayrılırsa vardır bir bildiği.adam ömrünü tek dizide bitirmek istememiştir vadi üç beş değil 12 yıla yakındır oynuyor ilk başladığında 10 yaşındaydımbir ömür bir diziye adanırmı
ayrılmakla iyi yaptıki aşk-ı memnu gibi bir dizide oynadı![]()
FATIH HARBIYE IZLEYENINIZ YOKMU YA DIZIM MUTHIS GIDIYOR.NEDEN IZLEYENLER YORUM YAPMIYOR HER CUMARTESI BOYLE.FOXTAYKEN COK IZLIYODUNUZ AMA![]()
chp nin her yerden oya ihtiyacı var aday seçimlerinden de belli neredne koparırsak kardır diyorlarAlakası yok. NTV'de bile gördüm..CHP Show TV'ye veriyor ama..
![]()
Uçurum dizisi bırakmadı bu dizide yola çıktığı arkadaşlarını yalnız bırakmayacaktır.Aynen öyle. Selçuk Yöntem candır. Eğer BS'dan da ayrılırsa vardır bir bildiği.![]()
Biraz önce göz attım. Neslihan oyunculuğunu baya bir geliştirmiş, ilk başladığı sıralar çok göze batıyordu. Senaryo anlamında da bir düzelme var. Fox'tan gidince baya baya güzel bir dizi olmuş.FATIH HARBIYE IZLEYENINIZ YOKMU YA DIZIM MUTHIS GIDIYOR.NEDEN IZLEYENLER YORUM YAPMIYOR HER CUMARTESI BOYLE.FOXTAYKEN COK IZLIYODUNUZ AMA![]()
Olabilir. Belki para bile vermiyordur reklam verirken.chp nin her yerden oya ihtiyacı var aday seçimlerinden de belli neredne koparırsak kardır diyorlarayrıca çok izlenen kanallarda daha çok çıkması normal
ht,ntv,stv,trt 1 adamın kendikanalı oralarda tabi çıakcak
![]()
Ailenin hepsi sorunlu yada katil olup hapise düşecek.ali rıza dayanıklıydı başından 15 kalp krizi 3 eşekten düşme 5 kamyon çarpması olayı geçti banamısın demedisavaş yöntem çabuk gider
![]()
Sette sorunlar varsa ve diziyi Avşar Film yapıyorsa ayrılabilir. O ayrılmazsa bile muhakkak ayrılıklar olacaktır. Avşar Film kadar profösyonel görünüp de amatör olan bir yapım şirketi bilmiyorum ben...Uçurum dizisi bırakmadı bu dizide yola çıktığı arkadaşlarını yalnız bırakmayacaktır.![]()
çok derun derun düşünmeOlabilir. Belki para bile vermiyordur reklam verirken.
Ya benim merak ettiğim mesela 20.15 - 20.30 Anlığı ve 20.30 - 20.45 Anlığı var diyelim, ikiside 20.30 ortak nasıl oluyor, 20.30 reytingi ne oluyor.![]()
nolmuş nolmuş![]()
![]()
Bu biraz da başarıyla alakalı değilmi.Karagül'den niye ayrılık yaşanmıyor o vakit?Sette sorunlar varsa ve diziyi Avşar Film yapıyorsa ayrılabilir. O ayrılmazsa bile muhakkak ayrılıklar olacaktır. Avşar Film kadar profösyonel görünüp de amatör olan bir yapım şirketi bilmiyorum ben...