8 Mart 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Arka Sokaklar çok başarılı gitmiş bugün anlıklarda. Acun boşluğu bulamayınca haliyle çok yüksek oranlar alamamış ama AB zirvesi garanti gibi bir de TNS şişirirse tamamdır. Fatih Harbiye'de 6 reytinge kadar yükselmiş gayet iyi.

adam ömrünü tek dizide bitirmek istememiştir vadi üç beş değil 12 yıla yakındır oynuyor ilk başladığında 10 yaşındaydım :) bir ömür bir diziye adanırmı :)

ayrılmakla iyi yaptıki aşk-ı memnu gibi bir dizide oynadı :)
Aynen öyle. Selçuk Yöntem candır. Eğer BS'dan da ayrılırsa vardır bir bildiği. :)

FATIH HARBIYE IZLEYENINIZ YOKMU YA DIZIM MUTHIS GIDIYOR.NEDEN IZLEYENLER YORUM YAPMIYOR HER CUMARTESI BOYLE.FOXTAYKEN COK IZLIYODUNUZ AMA :bağır:

FATIH HARBIYE IZLEYENINIZ YOKMU YA DIZIM MUTHIS GIDIYOR.NEDEN IZLEYENLER YORUM YAPMIYOR HER CUMARTESI BOYLE.FOXTAYKEN COK IZLIYODUNUZ AMA :bağır:

izleyen yok bir bölüm izledim olacak gibi değil baktım terkettim :) o dizide hayat devam ediydaki şirin vardı ama başrol oğlan fiyasko :)

Alakası yok. NTV'de bile gördüm.. :) CHP Show TV'ye veriyor ama.. :D
chp nin her yerden oya ihtiyacı var aday seçimlerinden de belli neredne koparırsak kardır diyorlar :) ayrıca çok izlenen kanallarda daha çok çıkması normal :) ht,ntv,stv,trt 1 adamın kendikanalı oralarda tabi çıakcak :F

Survivor reklam 23:16.

Biraz önce göz attım. Neslihan oyunculuğunu baya bir geliştirmiş, ilk başladığı sıralar çok göze batıyordu. Senaryo anlamında da bir düzelme var. Fox'tan gidince baya baya güzel bir dizi olmuş. :X

:Dsbt iyice düşürmüş acunu yarın iki gruptada yüksek çıkar sbt 7 veriyorsa 9 alır tnsde:D
ayrıca genelde survivor cumartesi günleri düşük oranlar alıyordu pazar ve pazartesi günleri yüksek oranlar alıyordu çünkü hem dokunulmazlık hem eleme pazar ve pazartesi oluyor:D

chp nin her yerden oya ihtiyacı var aday seçimlerinden de belli neredne koparırsak kardır diyorlar :) ayrıca çok izlenen kanallarda daha çok çıkması normal :) ht,ntv,stv,trt 1 adamın kendikanalı oralarda tabi çıakcak :F
Olabilir. Belki para bile vermiyordur reklam verirken. :F

Ya benim merak ettiğim mesela 20.15 - 20.30 Anlığı ve 20.30 - 20.45 Anlığı var diyelim, ikiside 20.30 ortak nasıl oluyor, 20.30 reytingi ne oluyor. :X

ali rıza dayanıklıydı başından 15 kalp krizi 3 eşekten düşme 5 kamyon çarpması olayı geçti banamısın demedi :) savaş yöntem çabuk gider :)
Ailenin hepsi sorunlu yada katil olup hapise düşecek.:) Allah korusun Ütfade gibi birisiyle evleneceğime ömür boyu bekar gezerim daha iyi.:)

Uçurum dizisi bırakmadı bu dizide yola çıktığı arkadaşlarını yalnız bırakmayacaktır.:)
Sette sorunlar varsa ve diziyi Avşar Film yapıyorsa ayrılabilir. O ayrılmazsa bile muhakkak ayrılıklar olacaktır. Avşar Film kadar profösyonel görünüp de amatör olan bir yapım şirketi bilmiyorum ben...

Rıza Baba öldürücü darbeyi vurmuş boşlukta. :D Survivor yarın yükselir 2 oyun var 1'i dokunulmazlık süper olacak. :D

Sette sorunlar varsa ve diziyi Avşar Film yapıyorsa ayrılabilir. O ayrılmazsa bile muhakkak ayrılıklar olacaktır. Avşar Film kadar profösyonel görünüp de amatör olan bir yapım şirketi bilmiyorum ben...
Bu biraz da başarıyla alakalı değilmi.Karagül'den niye ayrılık yaşanmıyor o vakit?