İkinci sezonunun ne olacağı daha belli değil. Bizle birlikte izleme şansını kaybettin asıl önemli sezonu.Bu diziyi baya cok kisi izliyormus ilk sezonunda daha. @sürgünüm basla dedi firsat bulursam baslayacagim
İkinci sezonunun ne olacağı daha belli değil. Bizle birlikte izleme şansını kaybettin asıl önemli sezonu.
Evet 8. bölüm final.7 Bölüm gördüm simdiye kadar, dogru mudur?
Bi taraftan başlaması iyidir diye düşündüm alıştıkça diğer dizilerde bize eşlik edecektir.Evet 8. bölüm final.
Diğer dizilerde de öndeyiz bize nasıl yetişeceksin ki?Sana izleyip sevebileceğin dizi önerdik yinede yaranamıyoruz.Hadi ya
La @sürgünüm bana final yapacak dizi önermissin ne is
Pek yabancı dizi izlemeyen biri için ağır bir dizi bence eğer sıkılırsa tamamen kaybedebiliriz.Bi taraftan başlaması iyidir diye düşündüm alıştıkça diğer dizilerde bize eşlik edecektir.
Bi taraftan başlaması iyidir diye düşündüm alıştıkça diğer dizilerde bize eşlik edecektir.
Diğer dizilerde de öndeyiz bize nasıl yetişeceksin ki?Sana izleyip sevebileceğin dizi önerdik yinede yaranamıyoruz.
Bu diziyi baya cok kisi izliyormus ilk sezonunda daha. @sürgünüm basla dedi firsat bulursam baslayacagim
tru muhteşemdir başlamakta geç kalmışsın ..
birde orphan black dizisini unutma orda tatiana var
Ben pazartesi akşamları izliyorum.Bu gece Black Sails var.
Zaten altyazı falan yarın akşam çıkacak da yine sayılı saat yani.Ben pazartesi akşamları izliyorum.Bu gece Black Sails var.
Final bölümü tahminleri alsaydın keşke.Zaten altyazı falan yarın akşam çıkacak da yine sayılı saat yani.
Heyecanlıyız. Ben Salı gecesi izleyeceğim. Finalde eğer katil;Ama onun çıkmayacağını düşünüyorum. Acaba katili bulamadan dizi bitebilir mi?Yaralı yüz çıkarsa benim için dizinin puanı düşecektir.
Final bölümü tahminleri alsaydın keşke.
Katil yaralı yüz(Yıldırım Demirören olamaz o kadar basit değil.
Yanlışlık olmuştur ya da özel bölüm falan vardır belgesel tarzında. Dizinin 8. bölümü sezon finali, kesin bilgi.True Detective bu akşam final yapıcak ama IMDB'de yayın tarihi belli olmayan bir 9. bölüm eklenmiş. Kafa karıştırıcı. @OzaN
http://www.imdb.com/title/tt2356777/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1
True Detective bu akşam final yapıcak ama IMDB'de yayın tarihi belli olmayan bir 9. bölüm eklenmiş. Kafa karıştırıcı. @OzaN
http://www.imdb.com/title/tt2356777/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1