Şubat 2014 Ayının En Favori Üyesi - Ön Eleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darksaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Toplam 3 üyeye oy kullanabilirsiniz!

• xemrexxx

Oy: 10 45.5%
  • sürgünüm

Oy: 8 36.4%
  • sokak sanati

Oy: 4 18.2%
  • ABAY_06

Oy: 5 22.7%
  • Çiğdem-

Oy: 7 31.8%
  • Polat Şaşmaz

Oy: 4 18.2%
  • takas

Oy: 11 50.0%
  • Ahmad

Oy: 3 13.6%
  • EveN

Oy: 5 22.7%
  • Maskeli Fedai

Oy: 3 13.6%
  • yatutarsa

Oy: 6 27.3%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
şimdiden söylüyorum 1.yapmıcaksanız finale çıakrtmayın :bağır: 6-7 kere finale çıktım 1 birincilik yüzü göremedim:(

bu günleri de görecektik he vay be :D kazanmış kadar oldum nickimi görünce bi tuhaf oldum kolay değil tabi :D

Benim hiç haberim olmuyor forumda ne olup bittiğinden senin gibi adamıda şikayet ediyorlar demek ki.:)

Seni şikayet eden bizi hertürlü eder ayağımızı denk almakta yarar var.:)
bence onu şikayet eden yok da kendisi fazla +18 lik resim paylaştığından ve tubişle çok uğraştıpından oluyor bu cezalar:A

Benim hiç haberim olmuyor forumda ne olup bittiğinden senin gibi adamıda şikayet ediyorlar demek ki.:)

Seni şikayet eden bizi hertürlü eder ayağımızı denk almakta yarar var.:)

yok ceza almamda sorun yok problem etmiyorum:) hatta resimlere yada kullandığım kelimelere abartılı diye ceza verseler onuda anlarım :)

ama adamlarla sohbet ediyoruz benim mesajdan alıntı yapıp kırk defa onun üzerine yorum yapıyoruz kimsede memnuniyetsizliğini belli etmiyor mesajda çok normal bir mesaj öyle rahatsız edicide değil ..

ikinci gün bakıyorum ceza gelmiş sebep neymiş : kışkırtıcı mesaj :))

şikayet edebileceklerin hepsiyle akşam muhabbet etmişiz aynı mesajı bir çoğuda beğenmiş arada beğendikleri mesajı şikayet eden bile var :)

bence onu şikayet eden yok da kendisi fazla +18 lik resim paylaştığından ve tubişle çok uğraştıpından oluyor bu cezalar:A
Tuba'ya laf ederken bre Gafil'e bende denk geliyorum ama arkadaşlarımı dostlarımı şikayet etmem ben ne söylerse söylesin.Gerçi ben hiç kimseyi şikayet etmedim! etmiyeceğimde.:)

Tuba'ya laf ederken bre Gafil'e bende denk geliyorum ama arkadaşlarımı dostlarımı şikayet etmem ben ne söylerse söylesin.Gerçi ben hiç kimseyi şikayet etmedim! etmiyeceğimde.:)

son 12 ay içinde bir kez şikayet etmişim o da kendimi başkada yok :))