4 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anlık rekoru gelmişti eve o da 15.50'di. :)

Dizi kendi rekorunu da kırdı ve neredeyse 14 aldı geçen hafta. 😉

°°°mobil mesaj°°°
bU HAFTA O ORANI ALAMAZ BENCE😉
Kurt Seyit etkiledi bence yinede ka yı kitabını okudun mu bilmiyorum ama normalde olaylar ilerde başlıyor...Bu karakter tanıtımı tanışma falan oldu...Daha ilerlerde meydana murka da çıkacak inşallah murkayı meryem uzerli oynar ::bhr:

😱Kaçak 6 küsür aldı takas neredesin toparlandı kaçak biraz daha:)

bU HAFTA O ORANI ALAMAZ BENCE😉
Kurt Seyit etkiledi bence yinede ka yı kitabını okudun mu bilmiyorum ama normalde olaylar ilerde başlıyor...Bu karakter tanıtımı tanışma falan oldu...Daha ilerlerde meydana murka da çıkacak inşallah murkayı meryem uzerli oynar ::bhr:
Çalıkuşu da açılacak dediler dizi dalya yapacak neredeyse hala açılmadı. :X

İlk bölüm hep etkiler gelecek hafta kendine gelir Küçük Ağa. 😉

Kurt Seyit de herhalde 6 reyting ortalaması ile devam eder. :)

°°°mobil mesaj°°°

Kurt Seyit ve Şura 1. bölümü fazla durgundu.Bence ilk bölümü daha haraketli olmalı çünkü bu kadar reklamı yapıldı herkes izlemek isteyecek ama izleyici sıkıcı bir bölümden sonra 2. bölümü izlemez.

Bugün tek üzüldüğüm nokta Kurt Seyit ve Şura'nın yerin dibine sokulması. Umarım gereken cevabı yarın reytinglerde ve önümüzdeki haftalarda verir. Her zaman diyorum SBT'nin gazına gelmeyin diye ama ...

Çalıkuşu da açılacak dediler dizi dalya yapacak neredeyse hala açılmadı. :X

İlk bölüm hep etkiler gelecek hafta kendine gelir Küçük Ağa. 😉

Kurt Seyit de herhalde 6 reyting ortalaması ile devam eder. :)

°°°mobil mesaj°°°
Anlamıyorsun açılacak dedik ama anadoluya gidince dedik ama daha anadolu yolu gözükmedi ferideye:bağır:
Kurt Seyitte göç 6. bölümde olacak yani ilerki bölümler daha heyecanlı olacak:D

Yanlış anlaşılmasın Kurt Seyitin tamamını izlemiş birisi değilim....fakat işzlediğim kadarıyla durugndu..açılır ona ne şüphe.. ama alacağı reyting pek yok..anca ihracattda kullanılır....

Kurt seyiti biraz izledim begendim ama beklentimin altinda 2. Fragman herhalde beni yanılttı. Tabi kucuk agadan cok daha kaliteli bi dizi bu ratingler cidden beni uzuyo :D guldur guldur napıcak bakalım bu rating canavarlarının arasında yine showu sırtlar :D

Yarın x factor my daha da artar ah kanal d ah bir dizi daha harcandı pazar pts saat 23.30 a bay bay arkasından el sallayalım:kiki::Z:Z:Z:Z

ya arkadaşlar yorumlar çok iddalı olmuş herkezin her zaman söylüyorum sbt ye inanmayın ya çok basit inanmayın tamam anlıklara hiç bakmayın demiyorum ama çok yanlış çıkarıyo bazen en basit örnek survivor sbt nin survivoru total 2 ab 5 reyting düşürdüğünü biliyomusunuz? eğer KSVŞ da böyle olursa sbtye göre 5.5 civarı bişey alır gibi ama yine yanıltmadığı ne malum? ben bişey demicem anlıklarla ilgili sadece yarını bekleyelim :) ve kanald resmen reklamsız gitmiş şu an my gitseydi mesela zeytin tepesi başladığında neler denirdi neler

Son düzenleme:
Ay Yapım senaryoyu sadece Ece'ye emanet ederse olacağı bu. Ece Meleksiz ya-za-mı-yor. :)

Kara Para Aşk daha fazla umut vaad ediyor benim için. Sema Eylem yazıyor en azından. :)

°°°mobil mesaj°°°
bilemiyorum bana ikisi de umut vermiyordu Kurt seyit berbat çıktı umarım kara para biraz iyi olur ama korkmaya iydi.

Güldür Güldür geçen haftaki reytinglerini koruyabilir :)

Kıvanc tatlıtug kuzey etkisinden cikamamis bence ama serefsiz cok yakısıklı ya allah beni 1 dkda yarattıysa bunu yarım satte yaratmıstır :D

Anlamıyorsun açılacak dedik ama anadoluya gidince dedik ama daha anadolu yolu gözükmedi ferideye:bağır:
Kurt Seyitte göç 6. bölümde olacak yani ilerki bölümler daha heyecanlı olacak:D
Kusura bakma ama ilk 4 bölüm Rusyada çekilmiş. İlk 4 bölüm açıldı açıldı. Açılmadı artık ütüyle bile açamazsınız diziyi. :)

Ay Yapım son 2 dizisinde hep aynə taktiği uyguladı.

İlk bölümler ultra kaliteli. Daha sonra kaliteyi düşürüyor. Medcezir ilk bölümde çok farklı bir diziydi. İzlemek için can atıyordum. Şimdi diğer dizilerden farkı kalmadı.

Eğer ilk bölümlerdeki kalite devam etseydi A/B'de hep 11+ alırdı.

Kurt Seyir de 4 bölüm sonra bilemedin Medcezir gibi ilk bölümlerden sonra farksız olacak diğer dizilerden. :)

°°°mobil mesaj°°°

Küçük Ağa reklamıyla da zirvede. Ama reklam düzeni berbat olmuş. Çalıkuşu'ya reklamsız geçmek için yaptı Kanal D ama Çalıkuşu 14 reytinglik yapımın ardından da aynı alıyor.

°°°mobil mesaj°°°
:kiki:Reklam düzeni berbat mı olmuş reklam verdi mi ki hiç bir kere verdi o kadar:kiki:yapmayın bunu ya

Kurt Seyit son derece kaliteli bir iş olmuş. Emek harcandığı aşikar. Farah resmen parlıyor. İnanılmaz geliştirdi bu kız kendini. Kıvanç'ta fena değil. Görüntü kalitesi muazzam. Ancak ilk bölüm için ne yazık ki durgundu. İnsanlarda çok büyük merak uyandırdı dizi o yüzden ilk bölümde olabildiğince seyirci çekme olasılıkları vardı. Diyaloglar çok iyiydi ama işte seyirci bu kadar durağan şeyleri izlemez. Küçük Ağa, Cennet Mahallesi, Akasya Durağı gibi Erler Film'in çizgifilmden hallice dizileri her daim iş yapar. Zirveye gelir.