o zaman kurt seyit zor geçer)))pararel yapı dediler küçük agada
o zaman kurt seyit zor geçer)))pararel yapı dediler küçük agada
bU HAFTA O ORANI ALAMAZ BENCE😉Anlık rekoru gelmişti eve o da 15.50'di.
Dizi kendi rekorunu da kırdı ve neredeyse 14 aldı geçen hafta. 😉
°°°mobil mesaj°°°
Çalıkuşu da açılacak dediler dizi dalya yapacak neredeyse hala açılmadı.bU HAFTA O ORANI ALAMAZ BENCE😉
Kurt Seyit etkiledi bence yinede ka yı kitabını okudun mu bilmiyorum ama normalde olaylar ilerde başlıyor...Bu karakter tanıtımı tanışma falan oldu...Daha ilerlerde meydana murka da çıkacak inşallah murkayı meryem uzerli oynar :
Anlamıyorsun açılacak dedik ama anadoluya gidince dedik ama daha anadolu yolu gözükmedi ferideyeÇalıkuşu da açılacak dediler dizi dalya yapacak neredeyse hala açılmadı.
İlk bölüm hep etkiler gelecek hafta kendine gelir Küçük Ağa. 😉
Kurt Seyit de herhalde 6 reyting ortalaması ile devam eder.
°°°mobil mesaj°°°
bilemiyorum bana ikisi de umut vermiyordu Kurt seyit berbat çıktı umarım kara para biraz iyi olur ama korkmaya iydi.Ay Yapım senaryoyu sadece Ece'ye emanet ederse olacağı bu. Ece Meleksiz ya-za-mı-yor.
Kara Para Aşk daha fazla umut vaad ediyor benim için. Sema Eylem yazıyor en azından.
°°°mobil mesaj°°°
Kusura bakma ama ilk 4 bölüm Rusyada çekilmiş. İlk 4 bölüm açıldı açıldı. Açılmadı artık ütüyle bile açamazsınız diziyi.Anlamıyorsun açılacak dedik ama anadoluya gidince dedik ama daha anadolu yolu gözükmedi ferideye
Kurt Seyitte göç 6. bölümde olacak yani ilerki bölümler daha heyecanlı olacak
Reklam düzeni berbat mı olmuş reklam verdi mi ki hiç bir kere verdi o kadaryapmayın bunu yaKüçük Ağa reklamıyla da zirvede. Ama reklam düzeni berbat olmuş. Çalıkuşu'ya reklamsız geçmek için yaptı Kanal D ama Çalıkuşu 14 reytinglik yapımın ardından da aynı alıyor.
°°°mobil mesaj°°°
çok gerçekçi olmuşKıvanc tatlıtug kuzey etkisinden cikamamis bence ama serefsiz cok yakısıklı ya allah beni 1 dkda yarattıysa bunu yarım satte yaratmıstır
Kıvanc tatlıtug kuzey etkisinden cikamamis bence ama serefsiz cok yakısıklı ya allah beni 1 dkda yarattıysa bunu yarım satte yaratmıstır