Önce TWD yeni bölümü izleyip ardından 7'ye geçicem Yani aşa yukarı 50 dk sonrabu gece izleyecekseniz 7. bölümü bende izleyeyim siz başladınızmı izlemeye ?
Önce TWD yeni bölümü izleyip ardından 7'ye geçicem Yani aşa yukarı 50 dk sonrabu gece izleyecekseniz 7. bölümü bende izleyeyim siz başladınızmı izlemeye ?
Önce TWD yeni bölümü izleyip ardından 7'ye geçicem Yani aşa yukarı 50 dk sonra
Yok yok bildiğin hakaret bu Dizinin alt yazısı yoook
Yok yok bildiğin hakaret bu Dizinin alt yazısı yoook
Evet indirmiştimdesene zorunluluktan artık yarına kaldı iş
indirdinmi bölümü?
Evet indirmiştim
Kulaklarım çınladı geldim.Bende izliyorum o zaman sizden geri kalmak istemem.
Kulaklarım çınladı geldim.Bende izliyorum o zaman sizden geri kalmak istemem.
Bu gece başka dizi izleme sen hoc ve black sails'i izleyeceğim ben şimdi gazetelere göz atıyorum.the musketeers adlı bir dizi var daha önce izleyen oldumu @Forumdash
Bu gece başka dizi izleme sen hoc ve black sails'i izleyeceğim ben şimdi gazetelere göz atıyorum.
Şu eldekileri bir bitirelim Kurt Seyid ve Kara Para Aşk'da başlıyor.House Of Cards stok bitince onada başlarız.bu dediğim diziye bir ara bakalım hoş bir diziye benziyor.. ingiliz yapımı ve tarihi bir dizi .. yeni başlamış 1. sezon 6. bölümdeymiş ..
1x7
Aslında önemli bir bölümdü ama pek bir şey olmamış gibi hissettirdi. Bu saçma açıklamadan sonra asıl yorumu spoiler içinde yapalım.
@berkann'ın dediği gibi ben de isimler konusunda sıkıntı yaşadım. Çoğu ismi hatırlamadım google'dan aratıp bulacaktım izlerken ama ona da üşendim.
Kafadaki pek çok soru işareti çözüldü gibi büyük bir sürpriz olacakmış gibi gözükmüyor finalde.
Kızla ilgili teori ilginçmiş ve çok mantıklı.
Rust'ın "hayat, sadece bir alanda uzmanlaşabilecek kadar uzun" gibi bir sözü vardı, bölümün en çok hoşuma giden şeyiydi herhalde.
Sondan bir önceki bölüme geldiler ama hala beni gerçekten etkileyecek bir şey yaşanmadı dizide. Bakalım finalde neler olacak.
8/10
Sam Childress kim?İsimler konusunda araştırma yapmalısın bence. Yapınca daha çok ilgini çeker.
Ya da ben yaptığım kadarıyla olanı yazayım.
Ledouxlar: Yaralı yüzü tanıyor. Tanımasa bile görmüşler.
Tuttlelar: Yaşlı kadın burada çalıştı. Ve Childresslar ile akrabalıkları var.
Childresslar: Yaralı yüz bunlarda biri. Sam Childress'ın oğlu olduğunu söyledi yaşlı kadın.
Şerif Steve: Childressları tanıyor.
Fontenotlar: Cinayetin ardından buldukları ilk kayıp kız. Danny Fontenot diye biri de var. Ben bunun uyuşturucu işlerinde iş birliği yaptıkları adam olduğunu düşünüyorum. O adam da ölen kadının (Dora Lange) kocasının (Charlie Lange) arkadaşıydı diye hatırlıyorum.
Unuttuğum yok sanırım.
Sam Childress kim?
Ledouxlar ve Tuttlelar fiziki olarak kim?