O nasıl oluyor ya? Ayrıca daha benim 1.5 yıl bile olmadı. .ssBenim düşünce sistemime göre; senin forumda 2.yılın 26 bin küsür mesajın var benim 4.yılım 10 bin mesaj ama ben bir fark göremiyorum aramızda
1 yıl önce benim yaklaşık 12 bin mesajım silindiWaow.😱Hiç bilmiyordum.
Ne nasıl oluyor işte anlattım. Sen 2.yılın içindesin işte aynı şeyO nasıl oluyor ya? Ayrıca daha benim 1.5 yıl bile olmadı. .ss
1 yıl önce benim yaklaşık 12 bin mesajım silindi
Ne nasıl oluyor işte anlattım. Sen 2.yılın içindesin işte aynı şey
Kafam başka yerde, tamam.1 yıl önce benim yaklaşık 12 bin mesajım silindi
Ne nasıl oluyor işte anlattım. Sen 2.yılın içindesin işte aynı şey
Sen bilmezsin o zamanlar @takas süper moderatördü. Hiç sevmem takası o sildi zaten mesajlarımıBen olsam kaldıramaz bırakırdım forumu.
23 gün kaldıKafam başka yerde, tamam.
Sen bilmezsin o zamanlar @takas süper moderatördü. Hiç sevmem takası o sildi zaten mesajlarımı
23 gün kaldı
Benim 12 bin mesajım silindi dedim ya orada itibaren şaka aslında yok öyle birşey. Sende şaka kurbanlarımdan birisi oldun forumda, kusura bakmaWuuuhhh bizim takas.😱
Baya bilmiyormuşum.Konular falan mı silindi nasıl oldu.
Benim 12 bin mesajım silindi dedim ya orada itibaren şaka aslında yok öyle birşey. Sende şaka kurbanlarımdan birisi oldun forumda, kusura bakma
Teşekkürler ama kız arkadaşım var yani kedimintebrikler 😉😉😉
avatarın çok şirinmiş benim avatarımla dost olabilirler 🙂🙂🙂
kısmet değilmiş ama sincap ve kedi olarak çok değişik bir çift olabilirlerdiTeşekkürler ama kız arkadaşım var yani kedimin
Malum Mart ayıkısmet değilmiş ama sincap ve kedi olarak çok değişik bir çift olabilirlerdi