O nasıl oluyor ya?Benim düşünce sistemime göre; senin forumda 2.yılın 26 bin küsür mesajın var benim 4.yılım 10 bin mesaj ama ben bir fark göremiyorum aramızda![]()
1 yıl önce benim yaklaşık 12 bin mesajım silindiWaow.😱Hiç bilmiyordum.![]()
Ne nasıl oluyor işte anlattım. Sen 2.yılın içindesin işte aynı şeyO nasıl oluyor ya?Ayrıca daha benim 1.5 yıl bile olmadı. .ss
1 yıl önce benim yaklaşık 12 bin mesajım silindi
Ne nasıl oluyor işte anlattım. Sen 2.yılın içindesin işte aynı şey![]()
Kafam başka yerde, tamam.1 yıl önce benim yaklaşık 12 bin mesajım silindi
Ne nasıl oluyor işte anlattım. Sen 2.yılın içindesin işte aynı şey![]()
Sen bilmezsin o zamanlar @takas süper moderatördü. Hiç sevmem takası o sildi zaten mesajlarımıBen olsam kaldıramaz bırakırdım forumu.![]()
23 gün kaldıKafam başka yerde, tamam.![]()
Sen bilmezsin o zamanlar @takas süper moderatördü. Hiç sevmem takası o sildi zaten mesajlarımı
23 gün kaldı![]()
Benim 12 bin mesajım silindi dedim ya orada itibaren şaka aslında yok öyle birşey. Sende şaka kurbanlarımdan birisi oldun forumda, kusura bakmaWuuuhhh bizim takas.😱
Baya bilmiyormuşum.Konular falan mı silindi nasıl oldu.![]()
Benim 12 bin mesajım silindi dedim ya orada itibaren şaka aslında yok öyle birşey. Sende şaka kurbanlarımdan birisi oldun forumda, kusura bakma![]()
![]()
Teşekkürler ama kız arkadaşım var yani kedimintebrikler 😉😉😉
avatarın çok şirinmiş benim avatarımla dost olabilirler 🙂🙂🙂
kısmet değilmiş ama sincap ve kedi olarak çok değişik bir çift olabilirlerdiTeşekkürler ama kız arkadaşım var yani kedimin![]()
![]()
Malum Mart ayıkısmet değilmiş ama sincap ve kedi olarak çok değişik bir çift olabilirlerdi![]()