Sen süper mod olursan tek bir mesaj yazmam forumasüper mod olduğum zamanlar aklıma geldi ah ahbu arada benimde 14.000 mesajım silindi malesef normalde 75.000 lerde olmam lazım
![]()
harbi miSen süper mod olursan tek bir mesaj yazmam foruma![]()
yok işim olmaz da sen niye yorum yapmıyon onu anlamadımMod olmaya niyetin mi var ?![]()
Bak adam 4 yılda şu kadar yazmış, sen 2 yılda 5 katı yazmışsın. Yavru bu ne çene?tebrikler :![]()
Senin moderatör olmayacağını bildiğim için öyle dedimyok işim olmaz da sen niye yorum yapmıyon onu anlamadım![]()
Bak adam 4 yılda şu kadar yazmış, sen 2 yılda 5 katı yazmışsın. Yavru bu ne çene?![]()
aferinSenin moderatör olmayacağını bildiğim için öyle dedim
git başkasını örnek göster![]()
Örnek olarak başka kimi göstereyim bir XanTier var. O da eski üye değil.Senin moderatör olmayacağını bildiğim için öyle dedim
git başkasını örnek göster![]()
Yaklaşık 15 aydır burada az mesaj yazmamış ki @XanTierÖrnek olarak başka kimi göstereyim bir XanTier var. O da eski üye değil.![]()
Bilmem, geldiğimde iyidi ama sonradan bir bıkkınlık bir mesaj yazmamazlık geldi.Yaklaşık 15 aydır burada az mesaj yazmamış ki @XanTier![]()
Ergenlikten çıktım.Bilmem, geldiğimde iyidi ama sonradan bir bıkkınlık bir mesaj yazmamazlık geldi.Tükendi sanırım. Halen hayret ediyorum o kadar mesajı nasıl yazmış.
![]()
.ss diyene bak .ssBak adam 4 yılda şu kadar yazmış, sen 2 yılda 5 katı yazmışsın. Yavru bu ne çene?![]()